ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Επίσημη έναρξη της Διεθνούς Συνάντησης Αρχαίου Δράματος από το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών. Συνεδριακό Κέντρο, Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Δελφοί, 7 μ.μ. Ακολουθεί πρώτη παρουσίαση του συμφωνικού ποιήματος «Προμηθέας» του Franz Liszt και της όπερας-ορατορίου «Οιδίπους Τύραννος» του Igor Stravinsky από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Θέατρο Φρύνιχος, 9.30 μ.μ.

– 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης Ολύμπου από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εναρξη απόψε στις 7.30 μ.μ. στον Πρώην Σιδηροδρομικό Σταθμό Τεμπών, με αφηγήσεις από την Ε. Γεροκώστα, Β. Μακρή, Δ. Προύσαλη και την Kirsty Hartsiotis. Και αύριο από τις 10 π.μ.

– Εως τις 5 Ιουλίου θα διαρκέσει το 14ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο Πάρκο Ειρήνης, στου Ρέντη.

– Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Ρευστή ταυτότητα» από το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών, 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Πρώτη Διεθνής Συνάντηση Μουσικών Συνόλων από Πανεπιστήμια και Ακαδημίες. Συμμετέχουν η Ελλάδα, η Ολλανδία, η Αυστρία και η Τουρκία και πιο συγκεκριμένα, φοιτητές από το Μουσικό Τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου, τις Μουσικές Ακαδημίες της Ολλανδίας, το Πανεπιστήμιο Devlet της Κωνσταντινούπολης, το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και το Πανεπιστήμιο του Linz. Εως και τις 7 Ιουλίου σε διάφορα σημεία της Καβάλας (www.culturalcrossroads.gr).

– Schoolwave. Φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υμηττού. Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», έως 5 Ιουλίου. Εναρξη, 9.30 μ.μ. (τηλ. 213.20.37.819).

– Η Νάντια Weinberg σε καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα, αρχίζοντας από την Τσαγκαράδα, όπου θα εγκαινιάσει το νέο θέατρο της περιοχής, υπό την αιγίδα του δημάρχου Μουρεσίου, αύριο, 4 Ιουλίου.

ΘΕΑΤΡΟ

– Αριστοφάνη «Νεφέλες» από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Εναρκτήρια παράσταση του Φεστιβάλ Επιδαύρου, σε μετάφραση του Κ. Χ. Μύρη, σκηνοθεσία του Βαρνάβα Κυριαζή και μουσική και τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη. Σήμερα και αύριο (τηλ. 210-32.72.000).

– «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Λούις Κάρολ, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μαυρογεωργίου, από το Εθνικό Θέατρο στο Φεστιβάλ Ρεματιάς. Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, 9 μ.μ. (Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι, τηλ. 210-68.20.464).

– «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου στο Ηρώδειο (τηλ. 210-32.72.000).

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT