Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 12.00

Στρουθ και ΔΕΣΤΕ

Τελευταίες εβδομάδες για την έκθεση φωτογραφίας του Γερμανού καλλιτέχνη Τόμας Στρουθ και των καλλιτεχνών-υποψηφίων για το φετινό Βραβείο ΔΕΣΤΕ. Και οι δύο εκθέσεις φιλοξενούνται στους χώρους του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, όταν θα ανακοινωθεί και ο νικητής του φετινού Βραβείου (Νεοφύτου Δούκα 4).

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 20.30

Αισχύλου «Πέρσες»

Η παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου ανεβαίνει από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Ντίμιτερ Γκότσεφ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αισχύλεια ’09» στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Ανδρέου, Λαέρτης Βασιλείου, Γιώργος Γάλλος, Στεφανία Γουλιώτη, Δημήτρης Ημέλλος κ. ά. (τηλ. 210-55.62.526).

ΒΥΡΩΝΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 21.30

Μουσική συνάντηση

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τον Γιάννη Χαρούλη τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 22ου Φεστιβάλ Βύρωνα. Η συναυλία τους θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στην Αθήνα, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να εμφανιστούν στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη (Πνευματικό Κέντρο Βύρωνα, τηλ. 210-76.09.340).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή