Οι άλλες ταινίες

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Gamer**1/2

Περιπέτεια με πολλή φασαρία, εκρήξεις, αλλά και φαντασία και ευρηματικότητα, από το σκηνοθετικό δίδυμο των Μαρκ Νέβελντιν και Μπράιαν Τέιλορ. Στο κοντινό μέλλον ο κόσμος χωρίζεται σε παίκτες που πληρώνουν για να παίξουν αληθινά βίντεο γκέιμ με πιόνια πραγματικούς ανθρώπους. Ο πρωταγωνιστής του δημοφιλέστερου παιχνιδιού δράσης θα αποκαλύψει ποιες είναι οι προθέσεις του δημιουργού του. Η ταινία έχει γρήγορη δράση, πολύ καλοσχεδιασμένη παραγωγή, αλλά και αναφέρεται με προβληματισμό στην εξέλιξη της τεχνολογίας, έστω και επιδερμικά. Βγαίνοντας πάντως από την αίθουσα, θέλεις είτε να μην ξαναδεις στα μάτια σου βίντεο γκέιμ, είτε να μην σταματήσεις να παίζεις. Με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Μάικλ Σ. Χολ, Αλισον Λόμαν και Αμπερ Βαλέτα.

(Κατα)σκοπεύοντας**1/2

Στη ρομαντική περιπέτεια που σκηνοθέτησε ο Νικολά Σααντά, ένας υπάλληλος αεροδρομίου με παραβατικό παρελθόν σκαλίζει σε μια βαλίτσα μήπως βρει κάποιο αντικείμενο αξίας. Αυτό που θα καταφέρει όμως είναι να βρεθεί μπλεγμένος σε μια τρομοκρατική συνωμοσία. Στην ταινία υπάρχει ωστόσο και μια ρομαντική υποϊστορία. Πρωταγωνιστούν ο Γκιγιόμ Κανέ και ο Στίβεν Ρέι.

Η γυναίκα του ταξιδευτή*

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Ρόμπερτ Σβέντκε, θα μπορούσε να είναι ένα δακρύβρεχτο ερωτικό δράμα, έστω κι αν η ιστορία έχει απίστευτες απιθανότητες. Ενας άντρας ταξιδεύει μπρος και πίσω στον χρόνο παρά τη θέλησή του και χωρίς να το ελέγχει.

Σε πολλά από τα ταξίδια του γνωρίζει και ερωτεύεται μια νεαρή γυναίκα. Μπορεί όμως η σχέση τους να αντέξει με ένα τόσο μεγάλο ανεξέλεγκτο πρόβλημα; Ο θεατής πάντως δεν νοιάζεται ούτε για μια στιγμή. Με τον Ερικ Μπάνα και τη Ρέιτσελ Μακ Ανταμς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή