ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

– Εγκαίνια της έκθεσης «Ναυτική Κληρονομιά της Ιρλανδίας» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα». Από τον Πολιτισμικό Οργανισμό και την Πρεσβεία της Ιρλανδίας. Εως και 15 Σεπτεμβρίου (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο).

– Αναδρομική έκθεση «Διαδρομές – Design Routes» των Φρέντυ Κάραμποττ, Αγνής και Μιχάλη Κατζουράκη στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Εγκαίνια στις 8.30 μ.μ. Εως και 4 Οκτωβρίου.

– Εγκαίνια έκθεσης με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου, αύριο, στο Σκιρώνειο Μουσείο Πολυχρονοπούλου με αρχειακό υλικό για το έργο του ποιητή και εικαστικού. Εως 12 Σεπτεμβρίου (50ό χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου).

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη φιλοξενεί δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα αγγλόφωνης εναλλακτικής μουσικής. Συμμετέχουν οι Closer, Cyanna, Rosebleed, Transistor, Mary’s Flower Superhead, Sunny Side of the Razor, The Funny Nerds, No Profile & Dj Ladydust. Από τις 6 μ.μ. (Τηλ. 210-50.12.402).

– Πρώτο Φεστιβάλ Μεσογειακής Μουσικής στην Πεύκη. Διάρκεια έως 6 Σεπτεμβρίου. Αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου του Δήμου Πεύκης, από τις 8 μ.μ.

Μama Africa Art Festival στο 22ο Φεστιβάλ Βύρωνα. Στις 9 μ.μ.

– Παντελής Θαλασσινός και Μελίνα Κανά στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης, στις 8.30 μ.μ. (Πλ. Μητροπόλεως).

ΘΕΑΤΡΟ

– Ενα μιούζικαλ «για την καρδιά και την πόλη» από τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Χατζάκη και τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. «Ο Ευτυχισμένος Prince», βασισμένο στο παραμύθι του Οσκαρ Ουάιλντ, «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας». (Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου).

– «Ευριπίδου Σπαράγματα» στη Δήλο. Μια συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με το Ελληνικό Φεστιβάλ και το Εθνικό Θέατρο, βασισμένη σε αποσπάσματα από χαμένες τραγωδίες του Ευριπίδη. Σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μύκονος Πολιτιστικό Καλοκαίρι, Νύχτες Ονείρων 2009», στις 9.30 μ.μ.

ΧΟΡΟΣ

– Σβετλάνα Ζαχάροβα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έως και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ. 210-72.82.000).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή