Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ, 9.30

Παπαθανασίου- Ρέππας

Μετά την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, η παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» θα παρουσιαστεί στην Αθήνα μόνο για μια βραδιά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πέτρας. Με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Τζόυς Ευείδη, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Νατάσσα Κοτσοβού κ.ά. Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη.

ΤΡΙΦΩΝΟ: ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Να μ’ αγαπάς

Η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής («Τρίφωνο») δίνουν τη Δευτέρα συναυλία με τίτλο «Προσοχή Τρίφωνο-Να μ’ αγαπάς». Κάτω από τη σκιά των βράχων, θα παρουσιάσουν ένα ευρύ ρεπερτόριο από Pink Floyd μέχρι Χατζιδάκι, καθώς και την καινούργια τους δουλειά, με αφορμή την τελευταία δισκογραφική συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου. Θέατρο Βράχων.

ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 8.45

Δον Κιχώτης

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει τον «Δον Κιχώτη» του Θερβάντες σε διασκευή/σκηνοθεσία του Γιάννη Καραχισαρίδη, σκηνικά του Pawel Dobrzycki, κοστούμια του Γιάννη Μετζικώφ. Τη μουσική της παράστασης έγραψε ο Θάνος Μικρούτσικος, τους στίχους των τραγουδιών η Αγαθή Δημητρούκα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Γιώργος Κιμούλης και ο Δημήτρης Πιατάς. Κηποθέατρο Παπάγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή