Προτασεις

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Cafe Τέχνης

Νάουσα, Πάρος

Το cafe του Φώτη Μέλλιου στο λιμανάκι του Αη Δημήτρη – Μπουκαδούρα στη Νάουσα της Πάρου συνεργάζεται για πέμπτη συνεχή χρονιά με τη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης της Αθήνας, παρουσιάζοντας έκθεση με έργα του καλλιτέχνη Παναγιώτη Λιναρδάκη, έως και τις 31 Οκτωβρίου.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τρεις καλλιτέχνες

Θεσσαλονίκη

Η γκαλερί Λόλα Νικολάου εγκαινιάζει και αυτή στις 10 Σεπτεμβρίου ομαδική έκθεση με έργα τριών γυναικών: της Εοζέν Αγκοπιάν, η οποία παρουσιάζει έργα μεικτής τεχνικής με κυρίαρχο στοιχείο την κλωστή, υλικό το οποίο η ζωγράφος επεξεργάζεται εδώ και χρόνια στο έργο της, της Μαρίας Ρηγούτσου, ζωγράφου και δημοσιογράφου που παρουσιάζει το έργο της σε δύο ενότητες, και της Ελευθερίας Στόικου, που δείχνει τα γνώριμα τοπία της. Η έκθεση διαρκεί έως και τις 7 Οκτωβρίου (Τσιμισκή 52).

ΧΟΡΟΣ

«Κάρμεν»

Θεσσαλονίκη

Η μουσικοθεατρική παράσταση φλαμένκο «Κάρμεν» παρουσιάζεται στο Θέατρο Δάσους με πρωταγωνίστρια τη διάσημη χορεύτρια Αΐντα Γκόμεζ, σε σκηνοθεσία του Εμίλιο Σάγκι. Μαζί της, 5 σολίστ του Εθνικού Μπαλέτου της Ισπανίας και το εικοσαμελές συγκρότημα Compania de Danza Espanola. Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου (Δάσος Σέιχ Σου, τηλ. 2130-288.000).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ορχήστρα «Μ. Θεοδωράκη»

Μύκονος

Μεθαύριο πραγματοποιείται η συναυλία με μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το θέατρο και το σινεμά. Με την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Θέατρο Λάκκας, 9.30 μ. μ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«1000+1 Πράξ (ε) ις»

Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται έως τα μέσα Οκτωβρίου το παράλληλο πρόγραμμα της 2ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης με τίτλο «1000+1 Πράξ (ε) ις» που φιλοξενείται στο Ινστιτούτο Γκαίτε και στο Γαλλικό Ινστιτούτο της συμπρωτεύουσας.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ράνια Μπέλλου

Θεσσαλονίκη

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται η έκθεση «Living in a Celebral Fortress» της Ράνιας Μπέλλου στην γκαλερί Καλφαγιάν στη Θεσσαλονίκη, όπου παλιές ξεθωριασμένες φωτογραφίες γίνονται η αφορμή μιας νέας μυθοπλασίας… Εως 31 Οκτωβρίου (Προξένου Κορομηλά 43).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή