ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Μπάμπης Στόκας στο Αίθριο των Μουσών του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. «Τραγουδήστε μη ντρέπεστε». Στις 9 το βράδυ.

– Μoυσικό αφιέρωμα στον Θεόδωρο Πολυκανδριώτη στις 9 μ. μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» (Χειμάρρας & Πλαταιών). Είσοδος ελεύθερη.

– Συναυλία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στις 8.30 το βράδυ στο Αττικό Αλσος.

– Οι κυρίες τραγουδούν και… μπλουζ με τις Ελένη & Σουζάνα Βουγιούκλη στον Αθλητικό Ομιλο Κηφισιάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2009» στις 8.30 μ. μ. Είσοδος ελεύθερη.

– Ορχήστρα Σαξοφώνων Νομαρχίας Πειραιά στο Φεστιβάλ Ηρακλείου με τον πιανίστα Αρη Γαρουφαλή στο Θέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

– Εκθεση φωτογραφίας του Norbert Enker με τίτλο «Οριακή περίπτωση» στο φουαγιέ του Ινστιτούτου Γκαίτε (Ομήρου 14-16).

ΔΙΑΛΕΞΗ

– Με αφορμή την έκθεση «She speaks Greek farsi» με έργα της φωτογράφου και performance artist Aphrodite Desiree Navad, πραγματοποιείται διάλεξη στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1, Κολωνάκι). Θα προβληθεί επίσης βίντεο του David Leitner.

ΒΙΒΛΙΟ

– Οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα παρουσιάζουν το βιβλίο της Σόνιας Ζαχαράτου «Τρεις νύχτες του Αυγούστου (και μία ημέρα)» στις 8.30 μ. μ. στο παλαιό Σαπωνοποιείο (παραλία Ελευσίνας).

ΘΕΑΤΡΟ

– Θεατρική παράσταση «Λοκαντιέρα» του Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή στις 8.30 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. Είσοδος ελεύθερη.

– «Αλκηστη» του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Ωρα έναρξης 9 μ. μ.

– «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου στις 9.15 μ. μ. στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

– Σονέτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από σήμερα στις 9.30 το βράδυ στο Κέντρο Λόγου & Τέχνης 104 (Θεμιστοκλέους 104 και Καλλιδρομίου). Με τους Μάνο Καρατζογιάννη και Μαρία Κίτσου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή