ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εναρξη του κύκλου εκδηλώσεων «Η δημιουργική βιβλιοθήκη» που διοργανώνουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας και η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας.

ΜΟΥΣΙΚΗ

– Ξεκινάει το φετινό πρόγραμμα των συναυλιών των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων με εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22, 9 μ. μ.). Υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου, η Συμφωνική Ορχήστρα θα ερμηνεύσει έργα των Μόντεστ Μουσόργκσκι και Πιοτρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι. Είσοδος ελεύθερη.

– Συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα. Ωρα έναρξης 9 μ. μ.

– Στο Γήπεδο Baseball στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Εναρξη 9.30 μ. μ.

– Στο Αττικό Αλσος στο πλαίσιο του Αθηναϊκού Φεστιβάλ δίνουν συναυλία οι Νότης Μαυρουδής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Αναστασία Μουτσάτσου. Εναρξη 8.30 μ. μ.

– Στο Θέατρο Δόρα Στράτου, η Σαβίνα Γιαννάτου. Μαζί της οι Primavera en Salonico. Περιφερειακός Φιλοπάππου, 8.30 μ. μ.

ΧΟΡΟΣ

– Στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Αργος διοργανώνεται το πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Θεάτρου και Χορού «ArtLocus: όλος ο Τόπος μια Σκηνή» με στόχο την τόνωση της τοπικής κοινωνίας της περιφέρειας και τη στήριξη ερευνητικών ομάδων οι οποίες δεν επιχορηγούνται.

ΘΕΑΤΡΟ

– «Χοηφόρες» του Αισχύλου από το «Θεσσαλικό Θέατρο» απόψε στο Θέατρο Αλσους Ηλιούπολης. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Τσιάνου. Πρωταγωνιστές η Λυδία Κονιόρδου και ο Νίκος Ψαρράς. Εναρξη 9 μ. μ.

– Εως τις 13 του μήνα παρουσιάζεται η παράσταση «Ο ευτυχισμένος Prince» (βασισμένο στο παραμύθι του Οσκαρ Ουάιλντ «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη. Η σκηνοθεσία είναι του Γρηγόρη Χατζάκη, η μουσική του Χρίστου Θεοδώρου, τα σκηνικά/κοστούμια της Δανάης Χατζάκη. Πρωταγωνιστούν η Βικτωρία Ταγκούλη και ο Θανάσης Χουλιάρας. Καθημερινά στις 9.30 μ. μ. Πειραιώς 138.

– Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει στη Θήβα (Θέατρο Μοσχοποδιού, 8.30 μ. μ.) τον «Προμηθέα Δεσμώτη» του Αισχύλου με τον Χρίστο Καλαβρούζο. Παίζουν επίσης οι Γιούλη Τάσιου, Βασίλης Κολοβός, Γιώργος Μωρόγιαννης, Θωμάς Βούλγαρης και Παναγιώτης Αδάμ.

– Η παράσταση «Παράξενο δεν είναι;» της Παιδικής Σκηνής του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται στο Μαρούσι. Χώρος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219, 8.30 μ. μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή