Προτασεις

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αtrion Gallery

Θεσσαλονίκη

«Δερβίσηδες» είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας του αρχιτέκτονα και καθηγητή στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ Μάξιμου Ν. Χρυσομαλλίδη. Εξαιρετικές και απρόσμενες λήψεις μιας μακράς παράδοσης. Atrion (Τσιμισκή 94, Θεσσαλονίκη, έως 25/9).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κ. Νόλας, Π. Φυσάκης

Σκόπελος

Το φυσικό τοπίο της Σκοπέλου και οι άνθρωποι του νησιού ήταν το αντικείμενο δύο φωτογράφων, του Καμίλο Νόλας και του Παύλου Φυσάκη σε δύο αποστολές – αναθέσεις του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης. Οι φωτογραφίες τους εκτίθενται έως 30 του μηνός στο Φωτογραφικό Κέντρο Σκοπέλου.

ΒΙΒΛΙΟ

Εικόνες Φολεγάνδρου

Δημοτικό Σχολείο Χώρας

«Φολέγανδρος, εικόνες και κείμενα & το ναυάγιο του Eros» είναι ο τίτλος το βιβλίου των Λευτέρη Καρυστιναίου και Antonio Martinez de Artieda, που παρουσιάζεται σήμερα στις 8 μ. μ. στο Δημοτικό Σχολείο Φολεγάνδρου. Προσκαλούν η Κοινότητα Φολεγάνδρου και η Ισπανοελληνική Πολιτιστική Εταιρεία Αρχιπελάγους.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Για τους πρόσφυγες

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Τρεις αγαπημένοι ερμηνευτές, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας, ενώνουν τις δυνάμεις τους, αύριο Κυριακή, στο Θέατρο Γης, σε μία συναυλία που γίνεται σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για επείγουσες ανάγκες ευάλωτων ομάδων.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Ακουαρέλες

Στη Λήμνο

Σε ένα χώρο με πολλές φιλοδοξίες, στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Βαλκανικής Τέχνης (Κοντιά Λήμνου), μία έκθεση με σπουδαία έργα Ελλήνων ζωγράφων αποτελεί έκπληξη. Ολα υδατογραφίες με θέμα το ελληνικό τοπίο. Μεγάλες υπογραφές δασκάλων, όπως του Ανδρέα Βουρλούμη, του Ράλλη Κοψίδη, του Γιώργου Μανουσάκη, του Ασαντούρ Μπαχαριάν, του Νίκου Νικολάου συνυπάρχουν με έργα σημαντικών σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως των Γιάννη Αδαμάκη, Αλέξη Βερούκα, Στέφανου Δασκαλάκη, Δημήτρη Κούκου, Γιάννη Μιγάδη, Παναγιώτη Μπελντέκου, Βαγγέλη Ρήνα, Παύλου Σάμιου, Γιώργου Χαδούλη κ.α. σε μία από τις μεγαλύτερες, ομαδικές εκθέσεις του καλοκαιριού. Επιμέλεια: Ιρις Κρητικού. Εως 20 Σεπτεμβρίου.

ΕΚΘΕΣΗ

Παναγιώτης Τέτσης

Στον Πόρο

Φρούτα και θαλασσογραφίες, καλοκαιρινά χρώματα και νησίδες γης συνθέτουν την ενότητα έργων του Παναγιώτη Τέτση «Παρακάμπτοντας τα Τσελεβίνια», τα μικρά ακατοίκητα νησιά ανάμεσα στην Υδρα και στον Πόρο. Εως τις 20 του μηνός στην γκαλερί Citronne του Πόρου (www. citronne. com).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή