ΑΠΟΨΗ : Θα αναβιώσουν βιβλία εκτός κυκλοφορίας

ΑΠΟΨΗ : Θα αναβιώσουν βιβλία εκτός κυκλοφορίας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ψηφιακό βιβλίο δεν έρχεται ώστε να αντικαταστήσει το έντυπο βιβλίο που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ερχεται να προσφέρει τις ευκολίες που παρέχουν τα ψηφιακά μέσα, όπως την αποθήκευση μεγάλου όγκου κειμένων και τη διαχείρισή τους μέσω της ψηφιακής βιβλιοθήκης ή την επιλογή του μεγέθους και τύπου της γραμματοσειράς από τον ίδιο τον αναγνώστη. Επιπλέον, επιτρέπει να αναβιώσουν βιβλία εκτός κυκλοφορίας σημαντικών συγγραφέων και καθιστά εμπορικά βιώσιμα βιβλία μεγάλης λογοτεχνικής αξίας, όπως για παράδειγμα είναι οι ανθολογίες ποίησης.

Η αγορά του ψηφιακού βιβλίου στην Ελλάδα, μετά το άνοιγμα που έκαναν οι Εκδόσεις Καστανιώτη, αυτή την εποχή εδραιώνεται και σύντομα θα είναι και εμπορικά διαθέσιμοι και παλαιότεροι αλλά και νέοι τίτλοι.

Ως εκδότες πρώτο μας μέλημα είναι η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας των συγγραφέων μας, αλλά και η διάθεση του έργου τους με την καλύτερη δυνατή παρουσία προς τους αναγνώστες μας, με στόχο τη μέγιστη απόλαυση της ανάγνωσης.

* Ο Αργύρης Καστανιώτης είναι εκδότης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή