Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 12.00

Εκθεση Μαγκανάρη

Εως την 1η Νοεμβρίου, το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης φιλοξενεί μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλεξανδρινού ζωγράφου Γιάννη Μαγκανάρη, στο Μέγαρο Εϋνάρδου σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτισμικών και Μορφωτικών Δράσεων «Ανάπλους», με πρωτοβουλία του οποίου θα εκδοθεί το πρώτο λεύκωμα αναδρομής στο έργο του καλλιτέχνη (Αγίου Κωνσταντίνου 20).

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ: ΑRΤ 10

Β. Αγναντόπουλος

Με τίτλο «Στα ίχνη του Jackson Pollock», η έκθεση του Βαγγέλη Αγναντόπουλου είναι μια έκρηξη φωτός και φαντασίας. «Η ελεύθερη πτώση των χρωμάτων στην τεχνική του Jackson Pollock κυριεύει το μυαλό και τις αισθήσεις μου», λέει ο ζωγράφος (Art 10 Gallery, Λεμπέση 10, τηλ. 210-92.20.181, έως 16/10).

ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 12.00

Στέλιος Φαϊτάκης

Υπό τον τίτλο «…στην ευλογημένη γη της νέας επαγγελίας» παρουσιάζονται τα έργα του Στέλιου Φαϊτάκη στην γκαλερί The Breeder, στο Μεταξουργείο. Εργα που συνδυάζουν διαφορετικές μεταξύ τους τεχνοτροπίες και που φιλοξενούνται στον χώρο έως και τις 17 Οκτωβρίου (Ιάσονος 45, τηλ. 210-33.17.527).

ΜΕΓΑΡΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ, 15.00

Εκτακτη παράσταση

Τα μπαλέτα του Alvin Ailey βρίσκονται στην Αθήνα έως και αύριο, Κυριακή 27 του μηνός. Στις προγραμματισμένες παραστάσεις, λόγω της μεγάλης ζήτησης και κατόπιν παρακλήσεων πολλών θεατών, προστίθεται και άλλη μία, σήμερα, στις 3 το μεσημέρι. Υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, για τα Special Olympics Hellas. (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ. 210-72.82.000).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή