Διήμερο Χέρτζογκ στην Αθήνα

Διήμερο Χέρτζογκ στην Αθήνα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από χθες, ο Βέρνερ Χέρτζογκ βρίσκεται στην Αθήνα. Μετά την τριήμερη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, τις συνεντεύξεις, την εκδήλωση προς τιμήν του το περασμένο Σάββατο το βράδυ (όπου παρέλαβε τον Χρυσό Αλέξανδρο για την προσφορά του στην 7η Τέχνη από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο), ήρθε στην Αθήνα για να παραστεί στο διπλό αφιέρωμα στο Ινστιτούτο Γκαίτε και στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Σήμερα, στις 8 μ. μ. στον κινηματογράφο του Ιδρύματος, θα προλογίσει την ταινία του «Συναντήσεις στο τέλος του κόσμου» (2007, ντοκιμαντέρ που γύρισε στο Νότιο Πόλο) και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού. Θα ακολουθήσει στις 10 μ. μ. το «Αγκίρε, η οργή του Θεού». Πρώτη ταινία της ημέρας (5.45 μ. μ.) το «Πορτρέτο του Βέρνερ Χέρτζογκ» και το «Ασπρο διαμάντι».

Η τιμή του εισιτηρίου για κάθε προβολή είναι 3 ευρώ.

Αύριο, Τετάρτη, τελευταία ημέρα του αφιερώματος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: «Συναντήσεις στο τέλος του κόσμου» (6 μ. μ.) και «Εκεί που ονειρεύονται τα πράσινα μυρμήγκια» (8 μ. μ.).

Στο Ινστιτούτο Γκαίτε σήμερα μπορείτε να δείτε: «Stroszek» (7 μ. μ.) και «Καρδιά από γυαλί» (9 μ. μ.). Αύριο: «Αγκίρε, η οργή του Θεού» (7 μ. μ.) και «Φιτζκαράλντο» (9 μ. μ.).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή