Απαθανατίζοντας λαμπερά τον γάμο σας

Απαθανατίζοντας λαμπερά τον γάμο σας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο σημαντική αλλά και λαμπερή μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού αξίζει όχι μόνο την καλύτερη φωτογράφιση αλλά και την πιο ζωντανή, προσεγμένη και προχωρημένη παρουσίαση. Η τεχνολογία δίνει τις λύσεις με ψηφιακά άλμπουμ και slide show σε DVD. Αναγνωρισμένοι φωτογράφοι συμβουλεύουν τι να προσέξουν οι μελλόνυμφοι. Το αφιέρωμα του περιοδικού «Φωτογράφος» προσφέρει ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στον γάμο που δίνει απαντήσεις και συμβουλές.

Στο ίδιο τεύχος, που κυκλοφορεί με την «Καθημερινή», το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, παρουσιάζεται η δουλειά του νέου Ελληνα φωτογράφου Μ. Παπαδομανωλάκη, ο οποίος με άψογη τεχνική και απέραντη αγάπη για τη Φύση, φωτογραφίζει πουλιά και αναδεικνύει τη βιοποικιλότητα, την άγρια ζωή και την ομορφιά στον εναέριο κόσμο.

Το περιοδικό «Φωτογράφος» κάνει επίσης αναλυτική δοκιμή της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ρεφλέξ που ανήκει μεν στην κατηγορία APS-C αλλά φλερτάρει με το hi end. Επαγγελματική ποιότητα και 18 Megapixel συγκροτούν μια μηχανή – σχεδιαστικό σταθμό στην γκάμα Canon. Μάθετε ακόμη ότι αν σας αρέσουν τα άλμπουμ του παλιού καλού καιρού με τις λεζάντες, τις αφιερώσεις, τα αποξηραμένα λουλούδια, τις χρωματιστές ζωγραφιές στα περιθώρια, τις κομμένες με το ψαλίδι φωτογραφίες, τώρα υπάρχουν τα σωστά προγράμματα για να κάνετε ακριβώς τα ίδια αλλά πιο εύκολα και αυτοματοποιημένα.

Από το εργαστήριο του περιοδικού «Φωτογράφος» πέρασαν ακόμη επτά αντιπροσωπευτικές μηχανές με superzoom φακό. Είναι οι πιο κατάλληλες για φωτογραφία σπορ, κίνηση και δράση. Είναι όμως κατάλληλες για σας;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή