Τα απαραίτητα αξεσουάρ φωτογράφισης

Τα απαραίτητα αξεσουάρ φωτογράφισης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλούσιο σε ύλη και με πολλές προτάσεις θα κυκλοφορήσει το επόμενο Σάββατο 20 Μαρτίου με την «Κ» το περιοδικό «Φωτογράφος». Με μεγάλο αφιέρωμα αυτή τη φορά στα πιο χρήσιμα αξεσουάρ ενός φωτογράφου. Πώς θα προστατέψετε τον πολύτιμο φωτογραφικό σας εξοπλισμό; Πώς θα μεταφέρετε με ασφάλεια από την πιο μικρή compact ως ρεφλέξ μηχανές, φακούς και αξεσουάρ με σύγχρονες, κομψές και συνάμα λειτουργικές τσάντες κατασκευασμένες με υλικά διαστημικής τεχνολογίας; Επίσης πώς θα σταθεροποιήσετε τις λήψεις σας με τα πιο έξυπνα και καλοσχεδιασμένα τρίποδα. Διευθύνσεις και τηλέφωνα για την αγορά φωτογραφικών θηκών καθώς κάθε καλός φωτογράφος γνωρίζει ότι μια σωστή τσάντα προστατεύει και διαφυλάσσει από κακοτοπιές.

Ο «Φωτογράφος» της ερχόμενης εβδομάδας έχει και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Στο «Photosave» θα ερευνηθεί ένα κρίσιμο: Τα ειδικά θαυματουργά προγραμματάκια που σώζουν ψηφιακές εικόνες όταν εκ παραδρομής σβήσετε τις φωτογραφίες από τη μηχανή σας ή κάνατε το λάθος να φορμάρετε την κάρτα μνήμης. Οχι δεν χάθηκαν όλα, υπάρχουν λύσεις! «Επιλέγοντας την ψηφιακή DSLR μηχανή των ονείρων σας» είναι ένα άρθρο που αποκαλύπτει μυστικά και συμβουλές για να κάνετε την πιο σωστή αγορά ψηφιακής ρεφλέξ και της νέας κατηγορίας DSL.

Μαζί αναλυτικοί πίνακες με άποψη για κάθε μοντέλο. Στο «Τεστ» ο «Φωτογράφος» δοκιμάζει δύο μηχανές τελευταίας γενιάς: την οικονομική Nikon D3000 με το εξελιγμένο user interface και τη μεσαίας κατηγορίας Sony Α450 με τα 14 Megapixel. Τέλος, στο πάντα ενδιαφέρον «Portfolio» συνεχίζεται η παρουσίαση νέων Ελλήνων φωτογράφων. Σειρά έχει αυτή την εβδομάδα η δημοσίευση της δουλειάς του Τάσου Χίου, που διαπνέεται από ατμοσφαιρικότητα και εικαστική προσέγγιση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή