ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Συναυλία του Γιάννη Κότσιρα με την Βασιλική Καρακώστα στο γήπεδο της Σίνδου. Σίνδος, Θεσσαλονίκη, 9.30 μ.μ.

– «Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής με ακουαρέλες της Ελένης Τζιώρτζη στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου. Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού

Ανω Γατζέα Πηλίου, 7.30 μ.μ.

– «Ηταν κάποιο βαριετέ». Μουσικοθεατρική παράσταση με τον Κώστα Βενετσάνο στο πλαίσιο του Αθηναϊκού Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων. «Θέατρο Αττικού Αλσους», Τουρκοβούνια, οδός Καρπενισιώτη, 9 μ.μ.

– «Δρόμοι και παράδρομοι της τοπικής ιστορίας». Συμπόσιο της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας. Λευκάδα, 7 μ.μ.

– «Μέρες καλοκαιριού». Ομαδική έκθεση στην «Αίθουσα Τέχνης Αθηνών» με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας. Γλύκωνος 4, τηλ. 210 72.13.938.

– Εκθεση με τα νέα αποκτήματα της Εθνικής Πινακοθήκης (1992 – 2010) Μέρος Δεύτερο: Αφαίρεση – Νέες τάσεις στη Σίφνο. Παλιό Σχολείο του Κάστρου.

– «Aeroimpressionism». Εκθεση φωτογραφίας του Sergey Yastrzhembskiy στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης. Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους Θεσσαλονίκη, 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 6 μ.μ. – 9 μ.μ.

– «Αρχέτυπα. Από τις καλύβες και τα μαντριά στη σύγχρονη τέχνη και αρχιτεκτονική». Εκθεση του Γιώργου Τριανταφύλλου στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Βασ. Σοφίας 22, 8 π.μ. – 8 μ.μ.

– Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του Φεστιβάλ Παπάγου για την μουσική παράσταση «No Shakespeare please» και τη συναυλία του Γιώργου Νινιού και Γιώργου Βεντουζά. Πληροφορίες 213 202.7185 και 210 65.20.414.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή