ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Μουσικό αφιέρωμα στον Ζακυνθινό μουσικό και συνθέτη Δημήτρη Λάγιο, με έργα που παρουσιάζονται σε πρώτη πανελλαδική εκτέλεση, διοργανώνεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη του Αγνωστου Ελληνισμού (8.30 μ.μ.).

– Το βιβλίο του πρέσβη Ιωάννη Μπουρλογιάννη-Τσαγγαρίδη «Fransesco Saverio Altamura: O βίος και το έργο του» παρουσιάζουν οι Αγγελος Δεληβορριάς, Μανόλης Βλάχος και Λίλα Μαραγκού στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1) και ώρα 7.30 μ.μ.

– Το έργο του Bernard-Marie Koltes «Η νύχτα μόλις πριν από τα δάση», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κατσώλη, ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στον πολυχώρο «Η Αλίκη έχει λάθος αγόρι» στην Καβάλα (Πλατεία Δημητρίου Καραολή), στις 9.15 μ.μ.

– «Η γυναίκα που κάθεται» σε σκηνοθεσία και κείμενο Δημήτρη Καραντζά, με τους Αννα Μακράκη και Θύμιο Κούκιο, ανεβαίνει στο θέατρο «Αρτι» (Ηπείρου 41) κάθε Δευτέρα και Τρίτη για 20 παραστάσεις (έναρξη 9.15 μ.μ.).

– Νέοι μουσικοί παρουσιάζουν τα πιο αντιπροσωπευτικά ρεύματα jazz του 20ού αιώνα στο Κελάρι του Ωδείου Athenaeum (Αδριανού 3) και ώρα 9 μ.μ.

– Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11) θα βρίσκεται στις 9 μ.μ. ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης για να συζητήσει με τους μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας, σε μια εκδήλωση που επιμελείται ο δρ Νίκος Παπαγεωργίου.

– Το νέο βιβλίο της Λένας Κιτσοπούλου «Μεγάλοι δρόμοι» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24), στις 8.30 μ.μ.

– Εκθεση γελοιογραφίας με τίτλο «Η κρίση απ’ τη μεριά των καλλιτεχνών» φιλοξενείται στον πολυχώρο «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή