ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συναυλία του Roger Waters με τίτλο «Τhe Wall Live» στο γήπεδο μπάσκετ OAKA και ώρα 8.30 μ.μ.

– Το Κέντρο Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης και Λόγου «Μαρίζα Κωχ» παρουσιάζει τη μουσική παράσταση για παιδιά «Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια» στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (8 μ.μ.).

– Την παράσταση «Παίζουν το τραγούδι μας» του Νιλ Σάιμον ανεβάζει η θεατρική σκηνή «Ανεσις» στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε σκηνοθεσία Μάνου Βακούση (9.30 μ.μ.).

– Τον «Ευγένιο Ονιέγκιν» του Τσαϊκόφσκι ερμηνεύει η Οπερα του Θεάτρου Μπολσόι σε μουσική διεύθυνση Βασίλι Σινάισκι και σκηνοθεσία Ντμίτρι Τσερνιάκοφ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ώρα 9 μ.μ.

– Προβολή της ταινίας «The Phantom Carriage» του Victor Sjοstrοm με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Αργυρώ Κολιογιώργη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου του Ιδρύματος Κακογιάννης (9 μ.μ.).

– Ο Δημήτρης Νανόπουλος, η Σαβίνα Γιαννάτου, η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Γκαζμέτ Καπλάνι μιλούν για τα αγαπημένα τους γερμανικά βιβλία, στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14-16) στις 8.30 μ.μ.

– H ομάδα Nova Melancholia παρουσιάζει την περφόρμανς «Πρώτος Στοχασμός: Περί όσων», εμπνευσμένη από τα κείμενα του Ρενέ Ντεκάρτ και σε σκηνοθεσία Βασίλη Νούλα, στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31), στις 9 μ.μ.

– Ο «Caveman» του Rob Becker παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.).

– Συνεχίζεται ώς τις 20 Ιουλίου η έκθεση του Γιώργου Ξένου «Ο ίσκιος του ανθρώπου είναι ο πολιτισμός του» στο Επιγραφικό Μουσείο Αθηνών (Τοσίτσα 1).

– Ξεκινά σήμερα η προπώληση εισιτηρίων για την τρίτη ημέρα παράστασης του Bridge Project «Ριχάρδος ο Γ΄» στις 31 Ιουλίου, στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή