ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Συμφωνική Ορχήστρα του Θεάτρου Μπολσόι ερμηνεύει έργα Ραχμάνινοφ και Ντβόρζακ υπό τη διεύθυνση του Βασίλι Σινάισκι στο Ωδείο Ηρώδη του Αττικού (9 μ.μ.).

– Ο «Οθέλλος» του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη και Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ανεβαίνει στο θέατρο Πέτρας στις 8.45 μ.μ.

– Συναυλία των Πυξ Λαξ, αφιερωμένη στη μνήμη του Μάνου Ξυδούς, απόψε στις 9.30 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο.

– Η Φιλαρέτη Κομνηνού ενσαρκώνει την Κλυταιμνήστρα στην ιδιότυπη περφόρμανς της Αντζελας Μπρούσκου, πλαισιωμένη από το σύνολο Minimaximum improVision & natryx στις 9 μ.μ στο Κτίριο Ε΄ της Πειραιώς 260.

– Ομαδική έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών με τίτλο «Εικαστική Πολυφωνία» φιλοξενείται στην αίθουσα τέχνης «Αστρολάβος – artlife» (Ηροδότου 11) έως τις 30 Ιουλίου.

– Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων με τίτλο «Μουσικές χορογραφίες», υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138) και ώρα 9 μ.μ.

– Εκπαιδευτικό προσωπικό για τα μουσειοπαιδαγωγικά του προγράμματα αναζητεί το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (κατάθεση βιογραφικών ώς τις 20 Ιουλίου).

– Εγκατάσταση του εικαστικού Γιάννη Καβαλάρη με τίτλο Τροχιά Σταθερή, η οποία πραγματεύεται την έννοια του ταξιδιού, φιλοξενείται στο «Τρένο στο Ρουφ» (Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως) ώς τις 30 Ιουλίου.

– Συναυλία του Λουκιανού Κηλαηδόνη με τραγούδια από ολόκληρη τη δισκογραφική του πορεία στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, με τη συμμετοχή του Δώρου Δημοσθένους.

– Μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου «Τοιχογραφίες από τη Στενή Ευβοίας: Η επιστροφή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή