ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ο Θανάσης Σαράντος διασκευάζει για το θέατρο το «Ονειρο στο κύμα» στο κτίριο Ε’ της Πειραιώς 260.

– Επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση για την Κύπρο με αφορμή την 37η μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 8.30 μ. μ.

– Το «Μελτεμάκι» του Παντελή Χορν ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας «Θεσσαλικό Θέατρο» στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου (9 μ. μ.)

– «Ιχνευτές» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη στο Δημοτικό Θέατρο ʼλσους Ηλιούπολης και ώρα 9 μ. μ.

– Η ερμηνεύτρια Barbara Luna εμφανίζεται στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, για μια βραδιά στους ρυθμούς της λάτιν, του ταγκό και της ρούμπα (9.30 μ.μ.)

– Την παράσταση «Καταλόγια», βασισμένη σε τρία δημοτικά τραγούδια, παρουσιάζει το Θέατρο «Κύκλος» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Οικονομίδη στο Punto. Es (Φράγκων 2-4), στη Θεσσαλονίκη και ώρα 10 μ. μ.

– Περφόρμανς του Πέρη Μιχαηλίδη με τίτλο «Dressed to Κill», με ηρωίδες τη Μήδεια και τη Λαίδη Μάκβεθ, παρουσιάζεται στο Beton7 (Πύδνας 7) στις 8.30 μ.μ.

– Πρεμιέρα της παράστασης «Ανθρώπινη Φωνή» του Ζαν Κοκτώ από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

– Με τη μουσικοθεατρική παράσταση «ΑΧΤΑΡΜΙΞ 3» από το Θέατρο Τέχνης «Ακτίς Αελίου» συνεχίζονται οι Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου στο Θέατρο Κήπου, στη Θεσσαλονίκη (9.30 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή