ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Μήδεια» του Ευριπίδη σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα αύριο και μεθαύριο στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και ώρα 9 μ.μ.

– Μέχρι τις 31 Ιουλίου συνεχίζεται η έκθεση «Parallel Nippon. Σύγχρονη Ιαπωνική Αρχιτεκτονική 1996 – 2006» στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

– Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου «Αγιοι και Δαίμονες: Εις την Πόλιν» (εκδόσεις Μεταίχμιο) στην Αίθουσα Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης (8 μ.μ.).

– Τραγούδια και ορχηστρικά του Μίκη Θεοδωράκη για τον κινηματογράφο ερμηνεύει ο Βασίλης Λέκκας με την ορχήστρα «Καρέ-Καρέ» στο προαύλιο του Θεάτρου Μπάντμιντον, στις 9.30 μ.μ.

– Συναυλία των Burger Project στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και ώρα 9.30 μ.μ.

– Εκθεση ζωγραφικής του Μανώλη Σιγάλα με τίτλο «Με μια άλλη ματιά» φιλοξενείται στην αίθουσα Εμμανουήλ Ροΐδη του πνευματικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, στις 8 μ.μ.

– Την παράσταση «Οι Αλαφροΐσκιωτοι», βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ανεβάζει η Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο παλιό Απεντομωτήριο, στην Καβάλα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου (9 μ.μ.).

– Εκθεση κοσμημάτων και αντικειμένων από ανακυκλώσιμα υλικά φιλοξενείται στο πατάρι του Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) από σήμερα ώς τις 31 Ιουλίου.

– Το συγκρότημα Motel Selenik εμφανίζεται στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, για μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική παράδοση των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Ανατολής, στις 9.30 μ.μ.

– Με την παράσταση του καταξιωμένου Ισραηλινού χορογράφου Hofesh Schechter «Political Mother» ολοκληρώνεται το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, απόψε στο Αμφιθέατρο Κάστρου και ώρα 10 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή