Προτασεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

«Η επιλογή της Μήδειας»

Σύρος

Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της παράστασης χορού «Η επιλογή της Μήδειας», βασισμένης στη μουσική από την όπερα «Μήδεια» του Μίκη Θεοδωράκη, σήμερα και αύριο στο θέατρο «Απόλλων» της Ερμούπολης (9 μ. μ.) σε σκηνοθεσία Γιώργου Κολιού και χορογραφία Renatto Zanella. Συμμετέχουν χορευτές από τα μπαλέτα της Λυρικής Σκηνής, της Οπερας της Βιέννης κ. ά.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Selma Αncira

Νάξος

Εκθεση φωτογραφίας της Selma Ancira από το Μεξικό με τίτλο «Νάξος: νερό και πέτρα» φιλοξενείται στον χώρο του Iria Beach Art Hotel, στην Αγία Αννα Νάξου, ώς τις 10 Σεπτεμβρίου.

Λογοτεχνία

Λογοτεχνικό Φεστιβάλ

Τήνος

Το 2ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου πραγματοποιείται στη Χώρα, στον Βώλακα και στον Πύργο από τις 28 ώς τις 30 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 17 συγγραφέων από 11 χώρες.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Διονύσης Σαββόπουλος

Πάτρα

Την παράσταση «Για να γίνει ο χρόνος καινούργιος», εμπνευσμένη από τους μύθους του Ησίοδου, θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Ωδείο Πατρών, την Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ ο Διονύσης Σαββόπουλος.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μικρούτσικος – Θηβαίος

Κύθνος

Συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και του Χρήστου Θηβαίου με τραγούδια από τα προσωπικά τους άλμπουμ και την πρόσφατη συνεργασία τους, απόψε στο Λιμάνι Μέριχα (9 μ. μ.).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Ιnsights»

Πάρος

Εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της Κατερίνας Βαφειά, σήμερα στις 8.30 μ. μ. στην γκαλερί «Ποντοπόρος» (Παραλία Αγ. Δημητρίου) στη Νάουσα Πάρου. Μέχρι τις 26 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή