ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Πρεμιέρα σήμερα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για τον «Ριχάρδο Γ΄» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες, στο πλαίσιο του The Bridge Project. Πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Σπέισι.

– Αρχίζει σήμερα η προπώληση για τη συναυλία των Nouvelle Vague στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 6 Σεπτεμβρίου. Τιμή προπώλησης: 25 ευρώ, Ταμείο: 30 ευρώ (Metropolis, Public, Ticket house και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr).

– Τελευταία παράσταση απόψε (21.00) στο Ηρώδειο για τον «Ναμπούκο» της Λυρικής Σκηνής. Ο Αλεξάντερ Αγκάκε στον ρόλο του Ναμπούκο και η Αντα Λουίζ Μπόγκτζα στον ρόλο της Αμπιγκάιλε (λόγω απεργία των ταξί υπενθυμίζεται ότι το μετρό λειτουργεί σήμερα έως τις 2 π.μ.).

– Στο Φεστιβάλ «Αρδας 2011» εμφανίζεται σήμερα (21.00) η Νατάσσα Μποφίλιου στο πλαίσιο της 17ης Συνάντησης Νέων στις Καστανιές Εβρου. Εισιτήρια: 10 ευρώ.

– Για το «Χαμόγελο του Παιδιού» τραγουδάει σήμερα (21.30) ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Συμμετέχουν οι Νίκος Ζιώγαλας, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας, Μανώλης Φάμελλος.

Ελεύθερη είσοδος (χορηγός: Τράπεζα Κύπρου).

– Τριήμερη δημοπρασία έργων Ελλήνων ζωγράφων αρχίζει σήμερα στην Ερμούπολη από τον οίκο δημοπρασιών «Ευαγγελος Καπόπουλος» (Αίθουσα Τέχνης «Ερμούπολη», 29, 30, 31/7 στις 21.30, πληρ. 210-89.97.441, 210-68.33.048, www.kapopoulosart.gr).

– Εγκαινιάζεται σήμερα στην Κεφαλονιά η Πινακοθήκη Τέχνης που βρίσκεται στο Apollonion Resort & Spa Hotel, στο Ληξούρι. Παρουσιάζονται έργα κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων από τη συλλογή του Γεράσιμου Στρίντζη (έργα των Γιάννη Γαΐτη, Κώστα Τσόκλη, Οπυς Ζούνη, Μάριου Πράσινου, Αλέκου Φασιανού, Δημήτρη Μυταρά, Παύλου Σάμιου, Βασίλη Σπεράντζα, Κωστή Γεωργίου, Δημήτρη Γέρου, Μανώλη Χάρου, Δημοσθένη Κοκκινίδη, Κυριάκου Κατζουράκη, Βαγγέλη Ρήνα, Χρήστου Αντωναρόπουλου κ.ά.).

– Στους Αγίους Θεοδώρους, στα Πευκάκια, δίνουν σήμερα συναυλία τα Υπόγεια Ρεύματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή