ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο, οργανώνεται σήμερα (21.30) μια βραδιά με τον συγγραφέα, εικαστικό και μεταφραστή Αλέξανδρο Ισαρη. Κείμενα από το πρόσφατα βραβευμένο βιβλίο του «Βίνκελμαν ή το πεπρωμένο» διαβάζει ο ηθοποιός Χρήστος Στέργιογλου. Θα παρουσιαστούν ζωντανά μουσικά αποσπάσματα και θα προβληθούν βίντεο από το εικαστικό του έργο.

– Αρχισε το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη 2011 στα Φηρά Σαντορίνης με πλούσιο πρόγραμμα. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις, η έκθεση ζωγραφικής «Θαλασσινές Περιπέτειες» του Βαγγέλη Τζερμιά (www.megarogyzi.gr).

– Η Κινηματογραφική Λέσχη Ανδρου και οι εκδόσεις Μεταίχμιο οργανώνουν σήμερα (20.30) την παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος της Μαρλένας Πολιτοπούλου «Ο κύριος Μάριος μετάνιωσε αργά» στην Αυλή του Δημοτικού Θεάτρου Χώρας στην Ανδρο. Θα μιλήσουν η Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Θοδωρής Μπαφαλούκος και η συγγραφέας.

– Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνους παρουσιάζεται σήμερα από τη «Θεατρική Διαδρομή» στη Ραφήνα σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη και σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

– Συναυλία στη Σύρο δίνει απόψε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (πρώην Λατομείο Καραβέλα, όπισθεν Αγ. Παντελεήμονα).

– Εως τις 2 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει ανοικτή η έκθεση «Δάμασις του Βλέμματος» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης (Βίλλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Ολγας 108). Σε συνεργασία με το αυστριακό υπουργείο Παιδείας, Τέχνης και Πολιτισμού και το Ινστιτούτο Γκαίτε Θεσσαλονίκης.

– Στη Νάξο, στο Πνευματικό Κέντρο της Καθολικής Εκκλησίας του Ενετικού Κάστρου παρουσιάζεται έως 15 Αυγούστου ομαδική έκθεση 17 καλλιτεχνών (επιμέλεια Κώστας Λεούσης).

– Στη Νίσυρο («Ξενώνας») δίνει σήμερα συναυλία το αυστριακό σύνολο Mozart Consort Salzburg, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου που διοργανώνει η πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή