Προτασεις

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Στους ήχους της παράδοσης

Δράμα

Σήμερα και αύριο, 6 και 7 Αυγούστου, στον Ξηροπόταμο Δράμας πραγματοποιείται για 19η φορά το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων απ’ όλο τον κόσμο. Το Φεστιβάλ κορυφώνεται την Κυριακή με συναυλία του Δραμινού Πέτρου Γαϊτάνου (φωτ.) στις 8.30 μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ

Αναζητώντας την «Ειρήνη»

Καβάλα

Σήμερα στην Καβάλα, αύριο Κυριακή στη Θάσο και από 8-11/8 στην Αλεξανδρούπολη είναι οι σταθμοί του θιάσου του Πέτρου Φιλιππίδη που παρουσιάζει την «Ειρήνη» (φωτ.) του Αριστοφάνη, παράσταση που άνοιξε τα φετινά Επιδαύρια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης υπογράφει και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσική και παραστάσεις

Σύρος

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου είναι ο διοργανωτής των εκδηλώσεων «Σύρος Πολιτισμός» που ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή και ολοκληρώνονται την Τρίτη 9/8. Οι εκδηλώσεις αξιοποιούν και ζωντανεύουν διάφορους χώρους του νησιού. Το Βιομηχανικό Μουσείο όπου σήμερα φιλοξενείται μουσική, το Θέατρο Ευανθία Καΐρη (πάλι μουσική, αύριο), το Θέατρο Απόλλων τη Δευτέρα με το ρεσιτάλ της Μαρίας Ναυπλιώτου και του Κώστα Μαγγίνα.

ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ

«Το παρτάλι» στη Νάξο

Πύργος Μπαζαίου

Το είδαμε στο Φεστιβάλ Αθηνών και το χαρήκαμε. Σήμερα και αύριο «Το παρτάλι», ο μονόλογος από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Θεόδωρου Γρηγοριάδη παρουσιάζεται στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο με τον Χρήστο Στέργιογλου (φωτ.) στη θέση του πρωταγωνιστή και τον Στέλιο Κρασανάκη να υπογράφει τη σκηνοθεσία.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Με φόντο τα έλατα

Καρπενήσι

Στα αρχαία ελληνικά «εν’ όρεσι» σημαίνει «στα βουνά» και σκοπός αυτού του νέου, ομώνυμου φεστιβάλ είναι ακριβώς να αναδείξει τον φυσικό πλούτο και τη μοναδική ομορφιά που κρύβεται σε ορεινές περιοχές της Ελλάδος, όπως το Καρπενήσι. Από χθες και για τρεις ημέρες ο χώρος του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής με φόντο το πυκνό ελατόδασος της περιοχής. Απόψε θα εμφανιστούν οι «Πυξ Λαξ», ενώ αύριο σειρά έχει ο Σωκράτης Μάλαμας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή