ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΤΖΕΝΤΑ

– «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη απόψε και αύριο στο Θέατρο Πάρκου Εγνατία, στην Αλεξανδρούπολη, και ώρα 9.15.

– Προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ah! l’ amour…» από το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Animation, στις 10 μ. μ στο ξενοδοχείο «Πέτρινος Λόφος» στα Αβδηρα (περιοχή Ιαματικών Πηγών Ποταμιάς Ξάνθης).

– Τo Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Βeton7 προσκαλεί θεατρικά σχήματα ή μεμονωμένους καλλιτέχνες να υποβάλουν προτάσεις με βάση την Αρχαία Τραγωδία για το πρόγραμμα «Θεατρικές Συνθέσεις» 2011/12 ώς τις 26 Σεπτεμβρίου ([email protected] com).

– Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στον Αγιο Κήρυκο, στην Ικαρία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων «Ικαρος» (9.30 μ. μ.).

– Η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη ανεβαίνει στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας στις 9.30 μ. μ.

– Η παράσταση «Τα Κορίτσια με τα Μαύρα» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου παρουσιάζεται στις 9.15 μ. μ. στο Θέατρο Ερωφίλη, στο Ρέθυμνο.

– Οι Professional Sinnerz & Κόμης-Χ, οι Jaya the Cat και οι 63 High εμφανίζονται στο Ηραίον Σάμου στο πλαίσιο του Iraion Music Festival (έναρξη 9 μ. μ.).

– Με το έργο «Η Δύση της Ανατολής» του Παρασκευά Σιργιάνογλου από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας συνεχίζεται το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου, Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», στην Κόρινθο (9 μ. μ.).

– Συνεχίζεται ώς τις 2 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Δάμασις του Βλέμματος» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης.

– «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με τους Θύμιο Καρακατσάνη και Βασίλη Τσιβιλίκα στο Ανοικτό Θέατρο Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας (9.30 μ. μ.).