ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη απόψε και αύριο στο Θέατρο Πάρκου Εγνατία, στην Αλεξανδρούπολη, και ώρα 9.15.

– Προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ah! l’ amour…» από το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Animation, στις 10 μ. μ στο ξενοδοχείο «Πέτρινος Λόφος» στα Αβδηρα (περιοχή Ιαματικών Πηγών Ποταμιάς Ξάνθης).

– Τo Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Βeton7 προσκαλεί θεατρικά σχήματα ή μεμονωμένους καλλιτέχνες να υποβάλουν προτάσεις με βάση την Αρχαία Τραγωδία για το πρόγραμμα «Θεατρικές Συνθέσεις» 2011/12 ώς τις 26 Σεπτεμβρίου (beton7@beton7. com).

– Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στον Αγιο Κήρυκο, στην Ικαρία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων «Ικαρος» (9.30 μ. μ.).

– Η κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη ανεβαίνει στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας στις 9.30 μ. μ.

– Η παράσταση «Τα Κορίτσια με τα Μαύρα» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου παρουσιάζεται στις 9.15 μ. μ. στο Θέατρο Ερωφίλη, στο Ρέθυμνο.

– Οι Professional Sinnerz & Κόμης-Χ, οι Jaya the Cat και οι 63 High εμφανίζονται στο Ηραίον Σάμου στο πλαίσιο του Iraion Music Festival (έναρξη 9 μ. μ.).

– Με το έργο «Η Δύση της Ανατολής» του Παρασκευά Σιργιάνογλου από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ιεράπετρας συνεχίζεται το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου, Θέατρο «Βασίλης Ρώτας», στην Κόρινθο (9 μ. μ.).

– Συνεχίζεται ώς τις 2 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Δάμασις του Βλέμματος» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης.

– «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη με τους Θύμιο Καρακατσάνη και Βασίλη Τσιβιλίκα στο Ανοικτό Θέατρο Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας (9.30 μ. μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή