ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Αφιέρωμα στη ζωγράφο Φρίντα Κάλο από τη μεσόφωνο Κατερίνα Ρούσσου, την πιανίστα Αλεξάνδρα Νομίδου και την ηθοποιό Μάγδα Μαυρογιάννη στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης (9 μ. μ.).

– Χοροθεατρική παράσταση με τη Λυδία Φωτοπούλου βασισμένη στο «Ονειρο στο κύμα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, κάτω από τον Φάρο Μέσα στη Θάλασσα, στην Καβάλα (9 μ. μ.).

– Συναυλία των Πυξ Λαξ στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα και ώρα 9.30 μ. μ.

– «Παραμύθι χωρίς όνομα» από την παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, σήμερα και αύριο στις 9 μ. μ. στο Θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο.

– Ο Χρήστος Στέργιογλου ενσαρκώνει «Το Παρτάλι» στον μονόλογο του Στέλιου Κρασανάκη στο Θέατρο στον Κούμαρο, στην Τήνο, σήμερα στις 9 μ. μ.

– Η Πολιτιστική Παρέμβαση Νέων Κύθνου παρουσιάζει την παράσταση «Χρυσό Δεντρί» στο Θεατράκι Δρυοπίδας, στην Κύθνο, στις 9 μ.μ.

– Στην Κω ταξιδεύει το Θέατρο του Νέου Κόσμου για να ανεβάσει το μιούζικαλ δρόμου των Βασίλη Μαυρογεωργίου και Κώστα Γάκη «Κατσαρίδα» στο Μεσαιωνικό Κάστρο (9 μ. μ.).

– Τα Υπόγεια Ρεύματα αναβιώνουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους στο Παλαιό Εργοστάσιο Πελαργού, στη Νέα Κίο Αργολίδας και ώρα 9.30 μ. μ.

– Ο θίασος της Αννας Βαγενά συνεχίζει την περιοδεία του με μια στάση στο Αρχαίο Θέατρο Θάσου, όπου θα παρουσιάσει την παράσταση «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη (9 μ. μ.)

– Το έργο του Ζαν Κοκτό «Ανθρώπινη φωνή» ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη στο Κάστρο Παντοκράτορα, στην Πρέβεζα, και ώρα 9.30 μ. μ.

– Συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Γήπεδο Καλαμωτής, στη Χίο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Αξάνεμος» (9.30 μ. μ.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή