ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, στη Ρόδο, με τη συμμετοχή της Τάνιας Κικίδου (9.30 μ.μ.).

– Η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Ξαγοράρη με τίτλο «Εντός των τειχών» συνεχίζεται έως 26 Αυγούστου στην αίθουσα τέχνης «Ερμούπολη» στη Σύρο.

– Παραστάσεις χορού από τις ομάδες Δρώσα Μάζα και Vis Motrix στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ χορού της Μονής Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη (9.30 μ.μ.).

– Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας στην οδό Αρεοπαγίτου, στην είσοδο του θεάτρου Διονύσου, με προβολή μικρού μήκους ταινιών γνωστών Ελλήνων σκηνοθετών (9.30 μ.μ.).

– «Ιχνευτές» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη απόψε στις 9 μ.μ. στο Κηποθέατρο Παπάγου.

– Συναυλία με τον πιανίστα Στέφανο Θωμόπουλο στο Garden Theatre, στον Λόφο της Σάνης, στη Χαλκιδική (9 μ.μ.).

– Εναρξη της 3ης Διεθνούς Συνάντησης Αρχαίου Δράματος στη Σικυώνα με την παράσταση «Αίας» του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Γιώργου Καβουντζή στο Τουριστικό Περίπτερο Κιάτου (Παγόδα) και ώρα 8.15 μ.μ.

– Οι Maraveyas Ilegal εμφανίζονται στο φράγμα της Θέρμης στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Θέρμης Δρώμενα» του νομού Θεσσαλονίκης (9.30 μ.μ.).

– Συνεχίζεται ώς τις 2 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Συρτάρι ΧΧΙΙ – Φωτογραφίες σε αποσύνθεση» με υλικό από το φωτογραφικό αρχείο του Μουσείου Μπενάκη, στον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο.

– Η παιδική παράσταση «Αλαντίν» από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν παρουσιάζεται στο Αλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, στις 9 μ.μ.

– Συνεχίζεται ώς τις 18 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Τα Αριστουργήματα της Συλλογής Γ. Ι. Κατσίγρα» στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή