ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εναρξη του 3ου Tinos Jazz Festival με συναυλίες των Juliet Kelly, Tanya Kalmanovitch και Λουκία Παλαιολόγου στο Μέγαρο Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, στη Χώρα της Τήνου, από τις 9.30 μ. μ.

– Ο Νίκος Πορτοκάλογλου διασκευάζει τα ηλεκτρονικά τραγούδια του χρησιμοποιώντας ακουστικά όργανα στο Κάστρο Καζάρμα, στη Σητεία Κρήτης (9.30 μ. μ.).

– Παράσταση χορού εμπνευσμένη από τις τέσσερις φάσεις της ανθρώπινης ζωής, με τίτλο «Time» από την ομάδα kukulaND, σε σκηνοθεσία-μοντάζ Κατερίνας Λιανά, στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη (9.30 μ. μ.).

– Το Σύνολο «Κέλσος» παρουσιάζει μια μουσική και εικαστική περιπλάνηση στον 17ο αιώνα με όργανα εποχής, στην Επαυλη Τσιροπινά, στην Ποσειδωνία (Ντελλαγκράτσια) Σύρου και ώρα 8 μ. μ.

– Το «Μελτεμάκι» του Παντελή Χορν, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, συνεχίζει την περιοδεία του με μία στάση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, στις 9 μ. μ.

– Γκαλά αστέρων του Κρατικού Μπαλέτου της Μόσχας με αποσπάσματα από κλασικά έργα του 19ου και του 20ού αιώνα, αλλά και μία σύγχρονη χορογραφία, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, στα Χανιά (9.30 μ. μ.)

– Βραδιά τανγκό με τη χορευτική ομάδα Tango Loco και την ορχήστρα TANGArto στο Ανοιχτό Θέατρο του Αλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι.

– O θίασος International Dreamshot Company από τη Γερμανία παρουσιάζει την παράσταση «Η εκδίκηση του Αχιλλέα» στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Σικυώνας, στις 9.30 μ. μ.

– Συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στην Παραλία Καραθώνα, στο Ναύπλιο, και ώρα 9 μ. μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή