ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Δωρεάν εισιτήρια και προσκλήσεις σε κατόχους καρτών ανεργίας θα προσφέρει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ώς τις 25 Σεπτεμβρίου (πληροφορίες στο 210-60.61.689).

– Εναρξη των Αισχυλείων 2011 με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη από τη Θεατρική Διαδρομή και σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, στις 8.30 μ.μ. στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

– Συναυλία της Ελένης Πέτα και τον Παναγιώτη Μάργαρη στο Ανοιχτό Θέατρο Αλσους Βεΐκου, στο Γαλάτσι, στις 9.30 μ.μ.

– Η Ματθίλδη και η Μπέτυ Μαγγίρα ερμηνεύουν τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, που έχουν συνδεθεί με τη φωνή της Ρένας Βλαχοπούλου στο προαύλιο του Θεάτρου Μπάντμιντον, απόψε και αύριο στις 9.30 μ.μ.

– Ο Δημήτρης Μαρωνίτης, ο Κώστας Καζάκος, ο Κώστας Τσιάνος και ο Γιώργος Χρονάς συμμετέχουν στο αφιέρωμα για τον Ελύτη και τον Παπαδιαμάντη, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φλώρινας (8 μ.μ.).

– Προβολή του ντοκιμαντέρ «Χορεύω αιώνες στην Κρήτη» και ομιλία του του ερευνητή – χοροδιδασκάλου Γιάννη Μεγαλακάκη στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης (9 μ.μ.).

– Συζήτηση με θέμα «Blogs: Δημοσιογραφική ελευθερία ή εφιάλτης» στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Κύθνου, στις 9 μ.μ.

– Συναυλία σε έργα των Σούμαν, Μέντελσον και Μπραμς από τους Χ. Γιαννακοπούλου (σοπράνο), Θ. Μπάκα (μέτζο σοπράνο) και Θ. Αποστολόπουλο (πιάνο) στο Μουσείο Καπράλου, στην Αίγινα, και ώρα 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή