Προτασεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Θεσσαλονίκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν προσκληθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής Διεθνούς Εκθεσης. Θα εμφανιστεί την Τετάρτη στις 9.30 μ. μ. στο «τόξο» πριν από την Πύλη της ΧΑΝΘ. Στο Disc Festival, που θα διαρκέσει ώς τις 18 Σεπτεμβρίου, συμμετέχουν, επίσης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωστής Μαραβέγιας κ. ά.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κaruan & Βand

Ηράκλειο

Ο κουρδικής καταγωγής Αυστριακός μουσικός Karuan, που υπογράφει τη μουσική ταινιών όπως το υποψήφιο για Οσκαρ «For A Moment Freedom» του Ιρανού Arash Riahi, εμφανίζεται μαζί με την πενταμελή μπάντα του στο θέατρο «Τεχνόπολη» (Ανδρέα Παπανδρέου 116), στο Ηράκλειο Κρήτης, το βράδυ της Παρασκευής.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Πάτρα

Στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών θα βρίσκεται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου η Ευανθία Ρεμπούτσικα, για μία συναυλία με γνωστές μελωδίες από ταινίες, καθώς και ορχηστρικά κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας της. Ωρα έναρξης 9 μ. μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Φόρουμ πιάνου

Ρόδος

Από σήμερα ώς τις 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το 4ο Διεθνές Φόρουμ Πιάνου και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Τέχνης Ρόδου με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών και θεωρητικών από οκτώ χώρες, στο ξενοδοχείο «Καψής», στην Ιξιά της Ρόδου. Το επίσημο κοντσέρτο των εγκαινίων θα δώσει η διακεκριμένη πανίστρια Εφη Αγραφιώτη (φωτ.).

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Πεδίο δράσης Κόδρα

Θεσσαλονίκη

Ως τις 14 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται το 11ο φεστιβάλ εικαστικών τεχνών «Πεδίο Δράσης Κόδρα», στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα, στην Καλαμαριά. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 εκθέσεις σύγχρονης τέχνης, αλλά και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή