ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Μεγάλοι Ελληνες ζωγράφοι

Τρίκαλα

Εργα του Νικηφόρου Λύτρα, του Κωνσταντίνου Παρθένη, του Κωνσταντίνου Μαλέα (φωτ.), του Σπύρου Βασιλείου, του Γιάννη Μόραλη, του Γεράσιμου Στέρη και πολλών ακόμα σημαντικών Ελλήνων εικαστικών, επιλεγμένα από τη συλλογή Γιώργου Ι. Κατσίγρα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, εκτίθενται στη Στέγη Τέχνης και Πολιτισμού του Ιδρύματος Μακρή (Βύρωνος και Γαριβάλδη, Τρίκαλα) ώς τα μέσα Ιουνίου.

ΧΟΡΟΣ

«Θα φύγουμε μαζί»

Θεσσαλονίκη

Ενα μουσικοχορευτικό θέμα βασισμένο στο έργο του Λιβανέζου ποιητή Khalil Gibran «Ο Κήπος του Προφήτη», σε χορογραφία sinequanon, παρουσιάζει το Χοροθέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Απόψε και αύριο, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Η νέα χρυσή εποχή»

Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες του Γιάννη Θεοδωρόπουλου και έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής του Νίκου Παπαδημητρίου περιλαμβάνει η έκθεση με τίτλο «Η νέα χρυσή εποχή», που πραγματοποιείται στην γκαλερί TinT (Χρυσ. Σμύρνης 13) ώς τις 5 Μαΐου.

ΘΕΑΤΡΟ

Κοινωνικό Θεατροπωλείο

Θεσσαλονίκη

Τον θεσμό του «κοινωνικού θεατροπωλείου» εγκαινιάζει το ΚΘΒΕ στο νέο Υπερώο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, καλώντας τους θεατές να καταβάλουν, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διατίθενται σε κοινωνικά ιδρύματα. Απόψε και αύριο ανεβαίνει το έργο «Συλλογή» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Χατζηιωάννου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ρεσιτάλ πιάνου

Ξάνθη

Με δύο ρεσιτάλ πιάνου ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Ξάνθης. Σήμερα στις 9 μ.μ., ο πιανίστας Λάμπης Βασιλειάδης θα βρίσκεται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου, ενώ αύριο στις 11 π.μ., νέοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κλασικά έργα στον «Κήπο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή