Μικρή Επίδαυρος, μουσική και έκλειψη

Μικρή Επίδαυρος, μουσική και έκλειψη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαίνια και για τη Μικρή Επίδαυρο αυτό το Παρασκευοσάββατο. Το κοινό θα υποδεχθεί ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έχοντας μαζί του τον Γιώργο Καλούδη που θα παίξει τσέλο και κρητική λύρα. Οι δυό τους θα παρουσιάσουν διασκευές τραγουδιών από τη δισκογραφία του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Πρόκειται για μια συνεργασία που μετράει πολλά χρόνια, είναι πια στέρεη και έχει διαμορφώσει μια αισθητική με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

Την επόμενη εβδομάδα, 20 και 21 Ιουλίου, στη Μικρή Επίδαυρο θα φιλοξενηθεί θέατρο. Η ομάδα ΑΣΙΠΚΑ θα παρουσιάσει την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπίτου. Η ομάδα προσεγγίζει το δράμα της Αντιγόνης, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει την τραγικότητα της αγάπης ως επαναστατική πράξη, ως εξίσωση χωρίς λύση, ισχυρή σαν φυσικό φαινόμενο και σαν νόμο ενάντια στους νόμους του κράτους, κάθε εξουσίας και κάθε λογικής. Μια παράσταση με ολική έκλειψη Σελήνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή