Αστέρια του Χόλιγουντ στη μικρή οθόνη

Αστέρια του Χόλιγουντ στη μικρή οθόνη

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τείνει να γίνει μόδα η στροφή των αστέρων του Χόλιγουντ από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη, ο χώρος της οποίας γίνεται ζωτικότερος με ολοένα και πιο προσεγμένες και φιλόδοξες παραγωγές. Μετά την Γκλεν Κλόουζ, την Κέιτ Γουίνσλετ, τον Αστον Κούτσερ και αρκετούς ακόμη ηθοποιούς -για να μην αναφερθούμε στους σκηνοθέτες όπως ο Μάρτιν Σκορσέζε που ήταν υπεύθυνος για τον πιλότο του «Boardwalk Empire»- τη σκυτάλη παίρνει η Σιγκούρνι Γουίβερ που κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη νέα μίνι σειρά «Political animals» των Γκρεγκ Μπερλάντι (Dirty Sexy Money, Brothers & Sisters, Everwood) και Λόρενς Μαρκ (Dreamgirls, Jerry Maguire).

H σειρά – έξι επεισοδίων κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση αύριο το βράδυ στο δίκτυο USΑ.

Η Γουίβερ υποδύεται τη δυναμική Ελέιν Μπάρις Χάμοντ, πρώην (απατημένη) πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και νυν διαζευγμένη υπουργό Εξωτερικών υπό τη προεδρία του μεγαλύτερου πολιτικού αντιπάλου της. Παράλληλα με την καριέρα της, η Ελέιν κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την ιδιαίτερα δυσλειτουργική οικογένειά της ενωμένη. Σας θυμίζει κάτι;

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ισχυριστούν ότι τα «Political animals» είναι χτισμένα πάνω στη ζωή της Χίλαρι Κλίντον. «Νομίζω ότι οι δημιουργοί της σειράς έχουν εμπνευστεί από οικογένειες όπως των Κλίντον, των Κένεντι και των Μπους αλλά θεωρώ ότι οι χαρακτήρες είναι γνήσιοι. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να φαίνονται οικείες αλλά διαβάζοντας το σενάριο ξέχασα αμέσως τα πραγματικά πρόσωπα, καθώς με απορρόφησε η συναρπαστική αυτή οικογένεια» είπε σε συνέντευξή της η Σιγκούρνι Γουίβερ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα. Η Ελέιν όμως δεν έχει μία κόρη (όπως η Χίλαρι την Τσέλσι) αλλά δύο δίδυμους γιους.

Τον Ντάγκλας, ικανό και φιλόδοξο νέο που εργάζεται στο γραφείο της μητέρας του και είναι αρραβωνιασμένος με μια πανέμορφη αλλά βουλιμική κοπέλα και τον ομοφυλόφιλο και εθισμένο στα ναρκωτικά Τ. Τζέι, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Δίπλα στη Γουίβερ εμφανίζεται η Ελεν Μπέρστιν στον ρόλο της μητέρας της που μένει μαζί τους, η Κάρλα Γκουτζίνο ως δημοσιογράφος της Washington Globe ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γκεστ εμφάνιση θα κάνει και η Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή