ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η διεθνούς φήμης θεατρική ομάδα Aquila Theatre από τη Νέα Υόρκη -για πρώτη φορά στην Αθήνα- παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή «Ηρακλής (Μαινόμενος)» του Ευριπίδη. Μετάφραση και διασκευή: Peter Meineck. Σκηνοθεσία: Desiree Sanchez. Σήμερα (9μμ), Ιδρυμα Μ. Κακογιάννη, Πειραιώς 206, Ταύρος.

– «O sole mio», ιταλικές καντσονέτες, απόψε (9 μ.μ.) στο Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι. Τραγουδούν Γ. Χριστόπουλος, Σ. Μπερής, Β. Χατζησίμος. Στο πιάνο, ο Δ. Γιάκας. Είσοδος ελεύθερη.

– Εως τις 28 Ιουλίου θα παρουσιάζεται η παράσταση «Δεν μασάμε !!!! 2012 Φιλιά!» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρας στο προαύλιο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος). Παραστάσεις Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Πάρκινγκ και πίτσα δωρεάν. Εισιτήρια 10 και 14 ευρώ.

– Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ανω Σύρο η έκθεση Χειροποίητων Λαϊκών Εγχόρδων Οργάνων Αθανασία Μπόλια, με αφορμή τα 40 χρόνια από τον θάνατο του Μάρκου Βαμβακάρη. Παράλληλα, παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Μανώλη Τσάφου «Οργανοπαίχτες» και παραστάσεις δίνει το Θέατρο Σκιών του Αντρέα Καμπύλη (έως 2 Αυγούστου)

– H παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» παρουσιάζεται από το ΚΘΒΕ στο Θέατρο Φρύνιχος των Δελφών. Σκηνοθεσία Σωτήρης Χατζάκης.

– Ο Γιάννης Αγγελάκας δίνει συναυλία σήμερα (10 μ.μ.) στο Βεάκειο του Πειραιά. Εισιτήρια 13 ευρώ.

– «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο παρουσιάζεται σήμερα (9.15 μ.μ.) στα Χανιά – Θέατρο Τάφρου, Σκηνοθεσία Σπύρος Παπαδόπουλος.

– Η παράσταση «Ιππής» του ΚΘΒΕ παρουσιάζεται σήμερα στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας. Αύριο, στο Κατράκειο της Νίκαιας και στις 26/7 στο Θέατρο Βράχων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή