ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Λήγει στις 27 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, η έκθεση «Δημήτρης Παπαδήμος -Ταξιδιώτης φωτογράφος» στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ (Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Ολγας 108). Η αναδρομική έκθεση του φωτογράφου Δημήτρη Παπαδήμου, που παρουσίασε για πρώτη φορά το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης στο Μέγαρο Εϋνάρδου στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2012, δίνει μια εικόνα του έργου του Παπαδήμου από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με τη φωτογραφία, στην Αίγυπτο την περίοδο του πολέμου, μέχρι και το 1980.

– H παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» παρουσιάζεται από το ΚΘΒΕ στο Αρχαίο Θέατρο στο Δίον. Σκηνοθεσία Σωτήρης Χατζάκης.

– Συναυλία του Πάνου και του Χάρη Κατσιμίχα, απόψε (9 μ.μ.) στη Ρεματιά Χαλανδρίου. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.

– Οι «Ιππής» του Αριστοφάνη, η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ, με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη παρουσιάζεται σήμερα στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

– «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο παρουσιάζεται σήμερα (9.15 μ.μ.) στο Ρέθυμνο – Θέατρο Ερωφίλη-Φορτέτζα. Σκηνοθεσία Σπύρος Παπαδόπουλος.

– Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, σήμερα στις 9.30μμ. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.

– Δωρεάν προβολές ταινιών στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας & Μέρλιν) στο πλαίσιο της έκθεσης ιαπωνικής Micropop. Σήμερα (8 μ.μ.), η ταινία «Ουγκέτσου Μονογκατάρι» του Kenji Mizoguchi.

– Στα Χανιά, παρουσιάζεται σήμερα το μιούζικαλ «Αττίκ», το οποίο περιοδεύει σε όλη τη χώρα.

– Ο Φιλοπρόοδος Ομιλος Υμηττού παρουσιάζει σήμερα (8.30 μ.μ.), στην Ταράτσα του Ομίλου, το βιβλίο του Ανταίου Χρυσοστομίδη «Οι κεραίες της εποχής μου» (εκδ. Καστανιώτη). Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Παρασκευάς Καρασούλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή