ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», η νέα παραγωγή του ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, παρουσιάζεται σήμερα στο Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων».

– Στην Τρίπολη, στο Θέατρο Αλσους Αγ. Γεωργίου, παρουσιάζονται σήμερα οι «Ιππής» με τους Π. Φιλιππίδη και Γ. Ζουγανέλη.

– Στον Βόλο (υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο) παρουσιάζεται η παράσταση «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

– Οι «Εκκλησιάζουσες», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, παρουσιάζονται σήμερα (21.15) στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη.

– Η κλασική ταινία «Young Frankenstein» του Μελ Μπρουκς προβάλλεται σήμερα (21.00) δωρεάν στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, στο πλαίσιο του 2ου Athens Open Air Film Festival.

– Ο Λεωνίδας Μπαλάφας τραγουδάει σήμερα στη Σητεία.

– Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του Ιωνα Δραγούμη (31 Ιουλίου 1920), ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr σχετικό επεισόδιο της σειράς του Φρέντυ Γερμανού «Εκπομπές που αγάπησα» (1993).

– Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζουν την περιοδεία τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Σήμερα δνουν συναυλία στη Λευκωσία. Επόμενη συναυλία στην Ελλάδα, στη Χαλκιδική (3 Αυγούστου).

– Στην Αίγινα, ο ζωγράφος Ανδρέας Γεωργιάδης παρουσιάζει την έκθεση νέων έργων του «Τα δίφυλλα της Αίγινας» (Αίθουσα Τέχνης «Εγινα-Αίγινα», έως 2 Σεπτεμβρίου.

– Στο Ηράκλειο Κρήτης (Εμπορικό Επιμελητήριο, Κορωναίου 9) παρουσιάζεται σήμερα (20.30) το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» (εκδόσεις Καστανιώτη). Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.

– Στην Ανδρο στο Νειμποριό, παρουσιάζεται η έκθεση φωτογραφίας «Αιθιοπία, ο τόπος και οι άνθρωποι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή