ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής ερμηνεύουν τραγούδια σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στις 9.30 μ.μ.

– Το Εθνικό Θέατρο ανεβάζει τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, με τους Γιάννη Μπέζο και Αλέξανδρο Μυλωνά, στο Αρχαίο Θέατρο Δίου (9 μ.μ.).

– Η «Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια» συνεχίζει την περιοδεία της με μία στάση στο Κινηματοθέατρο «Αλεξ», στο Πόρτο Ράφτη, στις 9.15 μ.μ.

– Βραδιά αφήγησης για μικρούς και μεγάλους με τη Σάσα Βούλγαρη στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης (8.30 μ.μ.).

– Συναυλία του Haig Yazdijan με τη συμμετοχή των Νίκου Σιδηροκαστρίτη και Γιώτη Κιουρτσόγλου στο Stage Musicafe, στη Ραφήνα (Λεωφ. Φλέμινγκ 1), 9 μ.μ.

– Η Πολιτιστική Παρέμβαση Νέων Κύθνου ανεβάζει το έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο Θεατράκι Δρυοπίδος, στην Κύθνο (9 μ.μ.).

– Με μια συναυλία μουσικής δωματίου από τους Κ. Σφέτσα (τσέλο), Ν. Σεμιτέκολο (πιάνο), A. Sakai (πιάνο), Δ. Βερβιτσιώτη (βιολί) και Ch. Mirosnikov (τσέλο) αρχίζει το Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας στην παραλία Αύρας (9 μ.μ.).

– Η παράσταση του Πέτρου Ζούλια «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Θάσου, στις 9 μ.μ.

– Συναυλία με το Τρίφωνο και τα Υπόγεια Ρεύματα στον οικισμό Βροντισμένη του Δήμου Ιωαννίνων (9.30 μ.μ.).

– Η Ελένη Κοκκίδου υποδύεται τη «Γυναίκα της Πάτρας στον ομώνυμο μονόλογο του Γιώργου Χρονά, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, 9.30 μ.μ., στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο.

– Συναυλία του Βαγγέλη Κορακάκη στο θέατρο του Συνδέσμου Σεριφίων, στην Κάτω Χώρα Σερίφου (9 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή