ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ερμηνεύει τραγούδια του Κώστα Λειβαδά σε μια ηλεκτροακουστική παράσταση με ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο Μπουμπουλίνας, στις Σπέτσες (9.30 μ.μ.).

– Προβολή της ταινίας «Ωρες κοινής ησυχίας» της Κατερίνας Ευαγγελάκου, 9.30 μ.μ., στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (είσοδος ελεύθερη).

– Συναυλία κλασικής και κινηματογραφικής μουσικής με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ένωση της Σάμου με την Ελλάδα, στις 9 μ.μ., στο Δημαρχείο Καρλοβάσου.

– Τελευταίες ημέρες της ομαδικής εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Αναμνήσεις» στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά Σαντορίνης (έως τις 23 Αυγούστου).

– Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, από το Θέατρο του Νέου Κόσμου και σε σκηνοθεσία Βασίλη Θεοδωρόπουλου, παρουσιάζονται στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Τρικάλων, στις 9 μ.μ.

– Εναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο του Αττικού Αλσους από τις 27 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

– Στα Ιωάννινα και το υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ ταξιδεύει η παραγωγή του ΚΘΒΕ και του θεάτρου Ακροπόλ «Το μεγάλο μας τσίρκο», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και μουσική Σταύρου Ξαρχάκου, 9 μ.μ.

– Εκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής του Κωνσταντίνου Δεμερτζή εγκαινιάζεται στον εκθεσιακό χώρο Νικολάου Γαΐτη στον Πάνορμο της Τήνου.

– Φολκλορικά συγκροτήματα από τη Σενεγάλη, την Ινδία, την Πολωνία, την Παλαιστίνη κ.α. εμφανίζονται στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας, στο πλαίσιο του 50ού Φεστιβάλ Φολκλόρ (8.30 μ.μ.).

– Συνεχίζεται έως τις 9 Σεπτεμβρίου η έκθεση για την ιστορία του φωτισμού με τίτλο «Μια ιστορία από το φως» στο φως στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή