Ο Τόνι Σκοτ έπεσε από γέφυρα στο Λος Αντζελες

Ο Τόνι Σκοτ έπεσε από γέφυρα στο Λος Αντζελες

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΩΛΕΙΑ. Τέλος στη ζωή του έδωσε ο Τόνι Σκοτ, δημιουργός των ταινιών «Top Gun» (1986), «Crimson Tide» (1995) και «Δημόσιος Κίνδυνος» (1998), πέφτοντας από γέφυρα του Λος Αντζελες. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός έπεσε από τη γέφυρα «Βίνσεντ Τόμας», που συνδέει το Σαν Πέδρο με το Terminal Island την Κυριακή, ημέρα των 68ων γενεθλίων του. Ιδιόχειρα σημειώματα βρέθηκαν τόσο στο γραφείο όσο και στο αυτοκίνητό του, ωστόσο το περιεχόμενό τους δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί. Πάντως, η αυτοκτονία θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο.

Ο νεαρότερος αδελφός του Ρίντλεϊ Σκοτ, γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1944 και ξεκίνησε την καριέρα του ως σκηνοθέτης διαφημιστικών σποτ για την εταιρεία παραγωγής του αδελφού του. Το 1985 έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό χάρη στην επιτυχία του «Top Gun» και ακολούθησαν πολλές ακόμα επιτυχημένες ταινίες δράσης, μεταξύ των οποίων οι «Μέρες Κεραυνού» (1990) με τους Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν και το «Διά Πυρός και Σιδήρου» (2004) με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίοδο πριν από τον θάνατό του έκανε τις πρώτες προετοιμασίες για τη δημιουργία της κινηματογραφικής συνέχειας του «Top Gun», και πάλι με τον Τομ Κρουζ στον κεντρικό ρόλο. Η τελευταία του ολοκληρωμένη δουλειά ήταν το φιλμ «Οut of the Furnace» με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2013.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή