Παιχνίδι με το παρελθόν

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΟΣΕΧΩΣ. Μπορεί ακόμη να έχουμε καιρό μπροστά μας όμως είναι ωραίο να σκεφτόμαστε ότι ο Σεπτέμβριος της επιστροφής στην Αθήνα, επιφυλάσσει (τουλάχιστον από καλλιτεχνικής απόψεως) πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι οι δύο μεγάλες συναυλίες που διοργανώνει το www.tospirto.net στον Κήπο του Μεγάρου με αφορμή τον εορτασμό των τρίτων του γενεθλίων. Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, δύο από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές της νέας γενιάς, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Vassilikos παρουσιάζουν το ρεπερτόριο δύο κλασικών του ελληνικού τραγουδιού, του Σταύρου Ξαρχάκου η πρώτη, του Βασίλη Τσιτσάνη ο δεύτερος. Το λέει και ο τίτλος των δύο βραδιών «Rewind στο μέλλον» (Οι νέοι της μουσικής ξανακοιτούν το έργο μεγάλων συνθετών).

Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση – πρόκληση να διασκευάσουν δύο κλασικούς συνθέτες με μεγάλη ιστορία. Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος θα το παρακολουθήσουμε… Τραγούδια γνωστά, τραγούδια εμβληματικά που οι δύο τραγουδιστές αγαπούν ιδιαιτέρως και θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή σε ένα υλικό δικαιωμένο απ’ τον χρόνο. Ενα παιχνίδι με το παρελθόν. Μια καινούργια μουσική ματιά σε ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες μας. Κάθε συναυλία θα έχει και τους δικούς της guest τραγουδιστές. Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε (τηλ. 210-72.82.333). Τιμές : 10 και 12 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή