ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εναρξη του τριήμερου βιωματικού φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» της Πάρου, με ομιλίες, δράσεις για παιδιά και συναυλία των Filocalia Romana Quartet (10 μ.μ.).

– Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, από το θέατρο του Νέου Κόσμου και σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, συνεχίζουν την περιοδεία τους με μία στάση στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης (9 μ.μ.).

– Ομαδική έκθεση Ελλήνων και ξένων εικαστικών με τίτλο «Φρέσκα και Σπαρταριστά» εγκαινιάζεται στον χώρο «Ηλιαχτίνα», στην Αίγινα, και ώρα 8.30 μ.μ.

– Η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τους Αιμ. Χειλάκη και Κ. Μαρκουλάκη, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην Καβάλα (9 μ.μ.).

– Εναρξη του Ziria Music Festival στον χώρο του αθλητικού κέντρου Ζήρειας (Τρίκαλα Κορινθίας) με τη συμμετοχή των Transistor, Cyanna, Δημήτρη Πουλικάκου κ.ά., στις 5.45 μ.μ.

– Συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Οίτης (9.30 μ.μ.).

– Συναυλία με τους σολίστ A. Motohashi, L. Bjornkjaer, Π. Τζιώτη, Α. Γραμματικόπουλο, Δ. Τριανταφύλλου, Y. Gotlibovic, F. Helmerson, M. Ylžnen και Β. Παπαβασιλείου, στο θέατρο Απόλλων, στην Ερμούπολη Σύρου (9 μ.μ.).

– Οι ερμηνευτές Ελλη Αναστασοπούλου και Νίκος Καραγκιαούρης και ο πιανίστας Neville Jason Fahy συμπράττουν σε μία συναυλία με τίτλο «Ο έρωτας στα χρόνια της οπερέτας», 9.30 μ.μ. στην Αυλή Ξενία, στα Λουτρά της Κύθνου.

– Με τις ταινίες «Διαχειριστής» του Περικλή Χούρσογλου (9 μ.μ.) και «Μαζί, ποτέ!» του Φατίχ Ακίν (11 μ.μ.) συνεχίζονται οι προβολές του 1ου Διεθνούς Παράκτιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάμου στην Παραλία Πυθαγορείου.

– Οι Οναρ δίνουν μία συναυλία με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους στο Κάστρο της Χαλκίδας, στις 9.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή