Το sold out έφερε έξι νέες παραστάσεις

Το sold out έφερε έξι νέες παραστάσεις

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Εξαιρετικά δημοφιλής αποδεικνύεται στην προπώλησή της η «Allegria», το σόου του Cirque du Soleil, που τον Σεπτέμβριο ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα εισιτήρια για όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις της «Allegria» εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα να προστεθούν έξι ακόμη, τις τρεις τελευταίες ημέρες παραμονής στην Ελλάδα της διάσημης ομάδας ακροβατικού χορού.

Το Cirque du Soleil θα παρουσιάσει την «Allegria» από τις 3 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, σε συνολικά 18 παραστάσεις. Η ομάδα με το εντυπωσιακό βιογραφικό, που περιλαμβάνει περιοδείες σε όλο τον κόσμο, πανάκριβα σόου στο Λας Βέγκας και τη συμμετοχή της στην απονομή των Οσκαρ, φέρνει στην Ελλάδα μια λαμπερή υπερπαραγωγή, με εντυπωσιακά σκηνικά, εκατοντάδες χειροποίητα κοστούμια και ζωντανή μουσική.

Η βασική σκηνή έχει εμβαδόν δύο στρεμμάτων, με μια δεύτερη σκηνή σε ύψος είκοσι μέτρων. Για την παράσταση ταξιδεύουν με 22 νταλίκες 70 τόνοι σκηνικών και μηχανημάτων. Πέρα από τους αριθμούς των αντικειμένων, η ψυχή της παράστασης είναι οι άνθρωποί της, οι 55 καλλιτέχνες, χορευτές, ακροβάτες, κλόουν, μουσικοί, τραγουδιστές και οι 320 τεχνικοί, προπονητές, μασέρ, ράφτες, μάγειροι.

Την παράσταση έχουν δει ήδη 15 εκατομμύρια θεατές σε 40 χώρες και όπως φαίνεται, η «Allegria», που σημαίνει χαρά στα Ισπανικά, έχει γίνει κιόλας μεταδοτική και στο ελληνικό κοινό. Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα «Γερμανός», στα ΕΛΤΑ και online στην ιστοσελίδα www.lavris.gr. Οι τιμές είναι 35-65 ευρώ και 75 ευρώ για τη VIP ζώνη. Εκπτωση 20% γίνεται στα φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή