ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο Ψαραντώνης συμπράττει με τους Χαΐνηδες, την ομάδα χορού και ακροβασίας «κι όμΩς κινείται» και μέλη του συγκροτήματος Mode Plagal στην παράσταση «Θεοί και Δαίμονες», στις 9 μ.μ. στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

– Προβολή της ταινίας «Η φωνή του φεγγαριού» του Φεντερίκο Φελίνι στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136) και ώρα 9.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

– Το Εθνικό Θέατρο συμμετέχει στα Αισχύλεια με το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Περικλής» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, στις 8.30 μ.μ. στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

– Οι «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου συνεχίζουν την περιοδεία τους με μία στάση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (9 μ.μ.).

– Τη σχέση μεταξύ σύγχρονου θεάτρου και αρχαιολογίας διερευνά η παράσταση «Γαύδος: Το σπίτι» των Η. Αγγελοπούλου, Α. Ευστρατιάδου και Ε. Θέου, στον χώρο της ανασκαφής στη θέση Καταλύματα της Γαύδου (6.30 μ.μ.).

–  Η παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη ανεβαίνει στο θέατρο του Αττικού Αλσους σε σκηνοθεσία Νίκου Παροίκου, στις 9 μ.μ.

– Η ερμηνεύτρια Ελλη Πασπαλά και ο πιανίστας Τάκης Φαραζής συμπράττουν σε ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, 10 μ.μ. στο Fragma (Φράγμα Μαραθώνα).

– Συνεχίζεται μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου η έκθεση γλυπτικής του Θόδωρου Παπαγιάννη με τίτλο «Αρτος» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

– «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου μεταφέρεται στο Κηποθέατρο Παπάγου (9 μ.μ.).

– Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης σε διεύθυνση Νίκου Ψαλτόπουλου, στην Πλατεία Στέργιου Πολυδώρου (3η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης), στις 7 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή