ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

Πρώτη Υλη

Θεσσαλονίκη

Το έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου «Πρώτη Υλη», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο στο Φεστιβάλ Αθηνών, μεταφέρεται από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και για οκτώ παραστάσεις στην Αποθήκη 15 του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των 47ων Δημητρίων. Ερμηνεύουν οι Δημήτρης Παπαϊωάννου και Tadeu Liesenfeld. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων στο www.tickethour.com.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Διαδρομές Τέχνης

Λαμία

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής της Αίθουσας Τέχνης «Καπλανών 5» φιλοξενείται ώς τις 26 Οκτωβρίου στην κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος», υπό τον τίτλο «Διαδρομές Τέχνης». Συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι καλλιτέχνες Χρόνης Μπότσογλου, Ξενοφών Μπήτσικας, Γιάννης Ψυχοπαίδης, Γιώργος Χουλιαράς, Δάφνη Αγγελίδου και Ζαχαρίας Παπαντωνίου.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ιzmir Symphony Οrchestra

Μύκονος

Με τη συναυλία της Κρατικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Σμύρνης σε έργα Μπαχ, Μότσαρτ, αλλά και Ελλήνων και Τούρκων συνθετών, υπό τη διεύθυνση του Naci Ozguc και με σολίστ τους βιολονίστες Γιάννο Μαργαζιώτη και Ozan Akkol, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Αντανάκλασις» στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου. Αύριο στις 8.30 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ

Εrofili synopsis

Σέρρες

Η παράσταση «Erofili synopsis» της εταιρείας θεάτρου «Χώρος» και του Φεστιβάλ Αθηνών, βασισμένη στο αριστούργημα του Γεωργίου Χορτάτση, σε διασκευή Ελενας Μαυρίδου και σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, παρουσιάζεται αύριο στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

ΘΕΑΤΡΟ

«Το λουρί»

Θεσσαλονίκη

Την κωμωδία της Αναστασίας Δασκαλάκη «Το λουρί» ανεβάζει η θεατρική ομάδα «theatERt3» σε σκηνοθεσία Αννας Γιαννακίδου, απόψε και αύριο στις 9 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθν. Αμύνης 1), στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή