Θέατρο «Αργώ», κάθε Οκτώβριο με ερασιτέχνες

Θέατρο «Αργώ», κάθε Οκτώβριο με ερασιτέχνες

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ. Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το Σαββατοκύριακο στο θέατρο «Αργώ» του Μεταξουργείου η παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Σπερχειάδας – Μακρακώμης, που ήρθε στην Αθήνα στο πλαίσιο μιας νέας δράσης του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας «Διόνυσος». Από φέτος και κάθε Οκτώβριο, τρία βραβευμένα έργα του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας και η παράσταση του διοργανωτή «Διονύσου» θα μεταφέρονται στο θέατρο «Αργώ», προσφέροντας στο αθηναϊκό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει την αξιόλογη θεατρική παραγωγή ερασιτεχνικών θιάσων από ολόκληρη την χώρα.

Το Θεατρικό Εργαστήριο Σπερχειάδας – Μακρακώμης ανέβασε το έργο του Γιώργου Γαλανού «Ο επίλογος» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μέρρα, για το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερης παράστασης και το πρώτο βραβείο κοινού του φεστιβάλ. Στις 14 και 15 Οκτωβρίου σειρά έχει το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας με το «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Ακη Τσονίδη. Στις 20 και 21 του μηνός, η Θεατρική Ομάδα «Εκφραση» Αλμωπίας, στην οποία απονεμήθηκε το δεύτερο βραβείο κοινού και το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου, παρουσιάζει την παράσταση «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» του Ακη Δήμου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη. Τέλος, στις 28 και 29 Οκτωβρίου οι παραστάσεις του φεστιβάλ στην Αθήνα ολοκληρώνονται με το «Ταξίδι» του Γιώργου Θέμελη από τη Θεατρική Ομάδα «Εξ Αμάξης» Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία Μόνας Κιτσοπούλου (3ο βραβείο κοινού, 2ο βραβείο καλύτερης παράστασης και βραβείο Α΄ αντρικού ρόλου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή