ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εργα Τέχνης από το Λούβρο

Θεσσαλονίκη

Μοναδικά εκθέματα από τις μόνιμες συλλογές του Λούβρου, αλλά και νέες παραγωγές ταξιδεύουν σε πέντε Μουσεία της Θεσσαλονίκης -Αρχαιολογικό, Βυζαντινού Πολιτισμού, Τελλόγλειο Ιδρυμα Τεχνών, ΚΜΣΤ και ΜΜΣΤ-, όπου θα παραμείνουν έως τον Ιανουάριο. Μεταξύ άλλων, έκθεση φωτογραφίας των σύγχρονων καλλιτεχνών Mimmo Jodice και Jean Christophe Ballot φιλοξενείται στο ΚΜΣΤ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Στα όρια του μαζί»

Αμφισσα

Καλλιτέχνες καλούνται να στοχαστούν πάνω στην έννοια της κοινότητας και τις δυσκολίες ενσωμάτωσης της διαφορετικότητας στο σύνολο στην έκθεση «Στα όρια του μαζί», που συνεχίζεται μέχρι αύριο στον χώρο του παλαιού νοσοκομείου Αμφισσας.

ΘΕΑΤΡΟ

«Τestament»

Θεσσαλονίκη

Ο γερμανικός θίασος «She She Pop» ανεβάζει την παράσταση «Testament», σε σκηνοθεσία Sandra Fox και των μελών της ομάδας και μουσική του Christopher Uhe, απόψε στις 9 μ.μ. στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Νατάσσα Μποφίλιου

Ναύπλιο

Μια συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με αναπηρίες του Νομού Αργολίδας θα δώσει η Νατάσσα Μποφίλιου την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στα Goody’s Ναυπλίου.

ΕΚΘΕΣΗ

Από τη Μελούνα στην Κοζάνη

Κοζάνη

Την ιστορία της ελληνικής χαρτογραφίας σκιαγραφεί η έκθεση χαρτών του 19ου αιώνα με τίτλο «Από τη Μελούνα στην Κοζάνη», που φιλοξενείται στο Αρχοντικό Λασσάνη ώς τις 31 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή