Η Μόνικα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

Η Μόνικα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να ακούσουμε πρώτοι τα νέα τραγούδια της Μόνικα μάς δίνουν οι πέντε συναυλίες που διοργανώνει με την έναρξη της καινούργιας χρονιάς η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Οι παραστάσεις της με τίτλο «Primal», στις 2, 3, 4, 5 και 6 Ιανουαρίου, αποτελούν την πρώτη επίσημη live επιστροφή της Μόνικα στην Αθήνα λίγο πριν από την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού της δίσκου.

Η ερμηνεύτρια θα δώσει μια γεύση της νέας δουλειάς της, αλλά και θα τραγουδήσει παλαιότερες επιτυχίες της, όπως «Over the hill», «Yes, I do», «Babe» και άλλα. Θα «ζήσουμε» όλη τη μέχρι τώρα πορεία της. Από την εποχή του πρώτου της άλμπουμ με τίτλο «Avatar», που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Archangel Music (στο οποίο συνεργάστηκε με έναν κορυφαίο μουσικό από την Αριζόνα, τον Martin Wenk των Calexico), έως το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο «Exit», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Επί σκηνής στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα συνοδεύεται, εκτός από την μπάντα της, από έγχορδα, πνευστά και μεγάλη χορωδία, ενώ το οπτικό και εικαστικό στίγμα της παράστασης θα δώσουν ο σχεδιαστής φωτισμού Γιώργος Τέλλος και η κολεκτίβα από το Λονδίνο και τη Μαδρίτη Watergun, που υπογράφει το ειδικά σχεδιασμένο για την παράσταση/συναυλία video art. Με καταλύτη το φως, η Μόνικα, στην πιο προσωπική της δουλειά, εξερευνά την αλληλεπίδραση των φανερών και κρυφών πτυχών της ανθρώπινης ύπαρξης. Εμπνευσμένη από την αέναη εξέλιξη της φύσης, που έχει αποδείξει πως ό,τι φωτίζεται δεν σημαίνει ότι υπερτερεί, η Μόνικα αναρωτιέται: τι γίνεται τελικά με τη χαρισματική σκοτεινή πλευρά μας; Και πώς τη γιορτάζουμε; Στις 8.30 μ.μ. Λ. Συγγρού 107 – 109

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή