ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

«Διερχόμενοι»

Δελφοί

Εως τις 30 Απριλίου συνεχίζεται η έκθεση του Γιώργου Ξένου με τίτλο «Διερχόμενοι», στο αρχαιολογικό μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Τα έργα του καλλιτέχνη έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να βρίσκονται σε «διάλογο» με τις αρχαιότητες, ενώ πολλά από αυτά –όπως ο «Χρησμός» και ο «Απόλλων», αλλά και οι ανθρώπινες φιγούρες των «Διερχομένων», στον χώρο απ’ όπου κάποτε διέρχονταν χιλιάδες επισκέπτες– εμπεριέχουν αναφορές στο αρχαίο Μαντείο και στο δελφικό πνεύμα.

ΘΕΑΤΡΟ

«Η Παρέλαση»

Κομοτηνή

Στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής μεταφέρεται για δύο παραστάσεις το έργο «Η παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Ενκε Φεζολάρι, με τη Βασιλική Τρουφάκου και τον Μάνο Καρατζογιάννη στους ρόλους των δύο αδελφών, που ζουν απομονωμένοι στο δωμάτιό τους. Την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Queen in concert»

Θεσσαλονίκη

Στους Queen είναι αφιερωμένη η αποψινή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα προβληθεί η μαγνητοσκοπημένη συναυλία του συγκροτήματος στη Βουδαπέστη, τον Ιούλιο του 1986, στο πλαίσιο του «Μagic Tour» – της τελευταίας περιοδείας του συγκροτήματος με τον Freddie Mercury. Η προβολή περιλαμβάνει, επίσης, ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις, σπάνιο αρχειακό υλικό και λήψεις από την προετοιμασία της συναυλίας, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 80.000 θεατές. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Προπώληση στο www.ticketservices.gr.

ΘΕΑΤΡΟ

«Αμλετ»

Θεσσαλονίκη

Μια διαφορετική εκδοχή του «Αμλετ» παρουσιάζει το «Σχήμα εκτός άξονα» (Πλάτωνος 35) στη Θεσσαλονίκη, σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία του Νίκου Βουδούρη. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9 μ.μ., με ελεύθερη συνεισφορά των θεατών.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Επιτραπέζια παιχνίδια

Θεσσαλονίκη

Δωρεάν εκπαιδευτικό εργαστήριο για τη δημιουργία επιτραπέζιων παιχνιδιών διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Τρίτη 26 Μαρτίου, στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ξηροκρήνης (Χατζησίρου και Πελειάδου 1). Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενηλίκους και οικογένειες. Ωρα έναρξης 6 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στο 2310-374.807.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή