ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΟΝ «ΙΑΝΟ»

Εργα για όμποε Ελλήνων συνθετών

Ο δίσκος Metamorphosis κυκλοφόρησε το 2012 από την εταιρεία DNA Label και παρουσιάζει σε πρώτες εκτελέσεις ένα νέο ρεπερτόριο διεθνών προδιαγραφών για το όμποε, έργα οκτώ σύγχρονων Ελλήνων συνθετών. Ο ομποΐστας Σπύρος Κοντός (φωτ.) υπογράφει την παραγωγή του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ και συνεργάζεται με την πιανίστα Λητώ Θώμου. O δίσκος παρουσιάζεται σε συναυλία στον «Ιανό» (Σταδίου 24), το Σάββατο 8/6, ώρα 9.30 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο. Ν.Β.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μνήμη Διστόμου στους Δελφούς

Στους Δελφούς, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου, γίνεται το Σάββατο (ώρα 8.30 μ.μ.) μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για το Δίστομο, την οποία διοργανώνει η Ι΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Θα παρουσιαστεί το βραβευμένο βιβλίο «Δίστομο, 10 Ιουνίου 1944. Το Ολοκαύτωμα» από τον συγγραφέα του Γιώργο Χ. Θεοχάρη. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη. Συμμετέχει η βυζαντινή χορωδία Αμφισσας υπό τον μαέστρο Νικόλαο Καμίτση. Ν. Β.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Από τον Βιβάλντι στον Σούμπερτ

Στον αύλειο χώρο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας θα δώσει συναυλία αύριο το βράδυ στις 8.30 μ.μ. η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Θα είναι μια δροσερή βραδιά με ελεύθερη είσοδο «Από τον Vivaldi στον Schubert» που θα διευθύνει ο Ελευθέριος Καλκάνης. Συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo». Βασ. Σοφίας, στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής. Σ.Β.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Μεσαιωνική Σερβία, δωρεάν ξενάγηση

Την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στην περιοδική έκθεση «Μεσαιωνική Τέχνη της Σερβίας» μας δίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Τη (δωρεάν) ξενάγηση θα κάνει η επιμελήτρια Ειρήνη Θεοχαροπούλου. Η έκθεση παρουσιάζεται στο Μέγαρο της Δούκισσας της Πλακεντίας και περιλαμβάνει αντικείμενα μικροτεχνίας, εικόνες, βημόθυρα και αντίγραφα τοιχογραφιών. Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο 2132139572 μέχρι τις 4.30 μ.μ. Δ. ΡΗΓ.

ΒΙΟS ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Μέσων

Στο Bios Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5) πραγματοποιείται έως την Κυριακή το φετινό Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Αθήνας, με προβολές, περφόρμανς και μουσική. Το βράδυ του Σαββάτου (11.15 μ.μ.), ο 25χρονος παραγωγός Alan Myson, ιδιοκτήτης τoυ δισκογραφικού label «Ιtal Tek» και σημαντικός εκπρόσωπος της βρετανικής dubstep σκηνής, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με υποβλητικές ηλεκτρονικές μελωδίες. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ξεκινούν από τις 6 μ.μ. ΧΡ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή