ΑΤΖΕΝΤΑ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Προβολή της ταινίας «La Traviata a Paris» σε σκηνοθεσία Giuseppe Patroni Griffi και μουσική διεύθυνση Zubin Mehta στο πλαίσιο αφιερώματος στον Giuseppe Verdi, 7 μ.μ. στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών (Πατησίων 47).

– Συναυλία κρητικής μουσικής με τον Ψαρογιώργη (Γιώργο Ξυλούρη) στις 8.30 μ.μ. στον κήπο του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων.

– Διαδραστική έκθεση με θέμα «Τα πουλιά της Ελλάδας» διοργανώνουν η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας).

– Η ποιητική συλλογή του Παντελή Κακολή «Τα Ερωτικά» (εκδ. Επιφανίου) παρουσιάζεται στις 8 μ.μ. στο Σπίτι της Κύπρου (Ξενοφώντος 2Α).

– Βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας προβάλλονται στο Beton7 (Πύδνας 7) από τις 8 μ.μ. στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις Γραμμές».

– Παρουσίαση του βιβλίου του βετεράνου πιλότου Ακριβού Δ. Τσολάκη με τίτλο «ΤΟΛΜΑ, ένας τρόπος ζωής» (εκδ. 11 Aviation) στις 6 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

– H παράσταση «Το συναξάρι του Ανδρέα Κορδοπάτη» του Θανάση Βαλτινού σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντωνίου παρουσιάζεται στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, 9 μ.μ.

– Οι «Βάκχες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη μεταφέρονται στο Ηρώδειο για δύο παραστάσεις, απόψε και αύριο στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για ανέργους.

– Η Αγνή Στρουμπούλη παρουσιάζει το περιεχόμενο και του εργαστηρίου αφήγησης, που θα διδάξει από τις 2 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118).

– Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, 9 μ.μ.

– Με αφορμή την ολοκλήρωση της έκθεσης της Αγγέλικας Κοροβέση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ο ιστορικός τέχνης Μεγακλής Ρογκάκος μιλάει για τη σύζευξη αρχαίας και σύγχρονης τέχνης, στις 7.30 μ.μ. στον «Τεχνοχώρο» (Λεμπέση 4).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή